Билети за дебюта на Меси в "Интер Маями“ стигнаха цени до 110 хил. долара

Билети за дебюта на Меси в Интер Маями“ стигнаха цени до 110 хил. долара

Билети за дебюта на Меси в "Интер Маями“ стигнаха цени до 110 хил. долара

За да станеш свидетел на дебюта на Лионел Меси в САЩ, може да имаш нужда от заплата, сходна на неговата, пише Си Ен Ен.

Билетите за първия мач на аржентинската суперзвезда с екипа на „Интер Маями“ в петък се продават за до 110 хил. долара, според уебсайта за препродажба на билети Vivid Seats. Това е една от най-високите цени за билет за мач на отбор от Мейджър лийг сокър (МЛС).

Цените за някои места скочиха, след като в събота футболната суперзвезда официално подписа с „Интер Маями“ в сделка, за която се съобщава, че струва между 50 и 60 милиона долара на година.

Добрата новина е, че има много по-евтини варианти за мача в петък. Средната цена е 487 долара, като някои фенове пътуват близо 700 мили, за да видят мача срещу мексиканския отбор „Круз Азул“, каза говорител на Vivid Seats.

Цените за дебюта на Меси в MLS на 20 август срещу „Шарлът“ са средно 288 долара, според Vivid Seats, скок с близо 900% от началото на юни, когато започнаха спекулациите, че Меси идва в САЩ. Като цяло цените на билетите за „Интер Маями“, който в момента е последен в класирането, също са скочили с около 700% оттогава.

36-годишният Меси е един от най-титулуваните спортисти в историята, печелейки престижната награда „Златна топка“ седем пъти. Той поведе националния отбор на Аржентина към победа на Световното първенство миналата година. Неговата сделка включва опция за частична собственост на клуба, според множество доклади.

На събитието за представянето през уикенда Меси заяви, че е „много развълнуван“ да бъде в Маями. „Идвам тук със същото желание да се състезавам, желание да печеля и да помагам на клуба да продължи да расте“, каза той пред препълнен стадион.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ