Ивайло Петев остава старши треньор на Динамо (Загреб) до 2020 г.

Ивайло Петев остава старши треньор на Динамо (Загреб) до 2020 г.

Ивайло Петев остава старши треньор на Динамо (Загреб) до 2020 г.

Старши треньорът на Динамо (Загреб) Ивайло Петев ще продължи договора си с клуба до лятото на 2020 година, а в същото време Ромео Йозак е назначен за спортен директор, съобщава официалната страница на хърватските шампиони.

На редовно заседание на управата на клуба е взето решение да бъде предложен нов договор на българския специалист, а след това новините са сведени и до медиите на специална среща.

„Причината за тази пресконференция е да представим новия спортен директор на клуба Ромео Йозак, а също така треньорът присъства на нея, защото той подписва нов договор. Предложението за нов договор дава отговор на въпроса дали ние сме доволни от работата на треньора. За тези няколко месеца, в които е начело на клуба, ние сме напълно удовлетворени от свършеното от Петев. Именно затова му предложихме нов тригодишен договор”, обясни главният директор на клуба от Максимир Томислав Светина.

Досегашният спортен директор на клуба Мариян Влак остава на работа, но като главен скаут на клуба. В момента Динамо (Загреб) е на 2-о място в хърватското първенство, което се подновява този уикенд. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ