Столичният финалист за „Купата на Coca-Cola” – ясен тази събота

Столичният финалист за „Купата на Coca-Cola” – ясен тази събота

Столичният финалист за „Купата на Coca-Cola” – ясен тази събота

Тази събота 16 отбора от София ще се впуснат в надпреварата за „Купата на Coca-Cola”.

Футболните съревнования, след които ще бъде излъчен отборът, който ще представи столицата на финала на първенството, ще се проведат на стадион „Раковски“, от 10:00 часа.

Шестнадесетте отбора, които ще ритат на зеления терен тази събота, бяха селектирани през месец март, когато рекордните 121 отбора, или 1200 участници от региона, премериха умения по футбол.

Освен на зеления терен, паралелно се провежда и онлайн турнир по една от най-известните виртуални игри FIFA. Тук оспорваната битка се води за посещение на геймърското изложение Gamescom в Кьолн, Германия, това лято. Напътствия в играта дават известните в средите Станислав WickyBG Чакъров и Перси Army.

Футболните страсти за „Купата на Coca-Cola” са към своя край. Вече 8 града бяха домакини на регионалните полуфинали до момента. През Благоевград, Пловдив, Кърджали, Враца, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Варна премина футболната емоция, а още тази събота София се готви да излъчи своя победител. Следващият град е Русе – на 3 юни, а победителите от 10-те града ще се изправят един срещу друг между 9 и 11 юни в град Русе. Те ще дадат всичко от себе си на терена, за да грабнат голямата награда - посещение на спортен лагер в световноизвестната база на „Спортинг“, Лисабон.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ