Легендата Красимир Балъков стана треньор на „Локо“ - София

Легендата Красимир Балъков стана треньор на „Локо“ - София

Легендата Красимир Балъков стана треньор на „Локо“ - София

 "Локо" (Сф) освободи треньора си Данило Дончич след серия от слаби резултати. Начело на "железничарите" застава легендата на българския футбол, германския "Щутгарт" и португалския "Спортинг" (Лисабон) Красимир Балъков. За последно той води втородивизионния "Септември" (София).

Иначе у нас Балъков е бил наставник на ЦСКА 1948, "Етър", "Литекс" и "Черноморец". Също така бе селекционер на националния отбор

В чужбина Балъков имаше треньорски ангажименти в швейцарските "Грасхопър" и "Санкт Гален", "Хайдук" (Хърватса) и германския "Кайзерслаутерн". С последния Балъков стана първият български треньор в Бундеслигата.

"Ръководството на клуба взе решение да се раздели с досегашния старши треньор на клуба. С него си тръгват още помощник-треньорът и главен анализатор на тима Ивайло Захариев, треньорът на вратарите Владимир Манолков, както и кондиционният специалист Николай Георгиев", написаха от клуба от "Надежда". "Локо" падна в неделя с 0:4 при домакинство от "Ботев" (Пд) и продължава да е на 14-ата позиция, която праща на бараж срещу третия във Втора лига.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ