Toyota ще си партнира с Международния олимпийски и параолимпийски комитет

Toyota ще си партнира с Международния олимпийски и параолимпийски комитет

Toyota ще си партнира с Международния олимпийски и параолимпийски комитет

Toyota Motor Corporation сключи дългосрочен договор за партньорство с Международния олимпийски комитет и Международния параолимпийски комитет. Трите страни ще работят съвместно през следващите 8 години. Партньорството е пренесено и на родна почва с подписване на договор между Тойота Балканс, Българския олимпийски комитет и Българската параолимпийска асоциация.

Като основен партньор Toyota има за цел да насърчи създаването на мирно общество без дискриминация чрез спорта и ангажимент за създаване на устойчиво общество чрез мобилност. Ценностите на компанията за непрекъснато усъвършенстване и уважение към хората се споделят от Олимпийските игри, които обединяват целия свят в приятелство и солидарност, за да отпразнуват най-високото осъзнаване на човешкия потенциал.

 „През цялата ни история Toyota направи невъзможното възможно чрез иновации и страст и непрекъснато оспорва на дефиницията за невъзможно. Днес автомобилната индустрия очевидно е в най-драматичния си период на промяна и в същото време Toyota продължава да се ангажира да прави все по-добри автомобили. Също толкова важно, ние разработваме решения за мобилност, които да помогнат на всеки да се наслаждава на живота си, и поемаме нашия ангажимент да създадем едно все по-добро общество през следващите 100 години и след това. За да се случи това, трябва да мечтаем отвъд конвенционалните превозни средства и да създадем нови форми на мобилност, които да преодоляват днешните граници и да решат проблемите на утрешния ден. Споделяме тази мечта и този дух на непрекъснато усъвършенстване с Олимпийските и Параолимпийските спортисти, които всеки ден преодоляват собствените си граници. Надявам се, че Олимпийските и Параолимпийските игри ще създадат възможност за всички, свързани с Toyota, да отправят предизвикателство към невъзможното”, заяви президентът на Toyota Акио Тойода.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ