Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала свои дялове на руски олигарх

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала свои дялове на руски олигарх

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала свои дялове на руски олигарх

Брад Пит съди Анджелина Джоли за това, че е продала своя дял от френска винарна, която двамата купили, когато били заедно. Тяхната връзка продължи около 11 години, включително 2 години брак, преди да се разделят през 2016 г., позовавайки се на непреодолими различия, припомня „Индипендънт“.

Оттогава са участвали в много съдебни дела, сред които за попечителството над децата им, три от които са осиновени. В най-новата съдебна битка 58-годишният Пит твърди, че бившата му съпруга „тайно“ е продала дяловете си от винарна на руски олигарх на име Юри Шефлер.

Според документи, разгледани от изданието TMZ, Джоли и Пит закупили „Шато Миравал“ в Корен, Франция, през 2008-а. Актьорът твърди, че е инвестирал много време и пари във винарната през годините и отчуждената двойка е имала договорка, че единият не може да продаде акциите си без съгласието на другия.

Миналата година Пит е приел актрисата да извърши продажбата, но дал да се разбере, че не е съгласен. През октомври бил шокиран да научи, че компания на име Tenute del Mondo, контролирана от Шефлер, е купила дела на Джоли. Сега твърди, че бившата му жена е скрила подробности по сделката от него. Със заведеното дело Пит иска да отмени продажбата.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ