Светска хроника

Британското кралско семейство отбеляза Деня на бащата с нови снимки на бебето Арчи

Британското кралско семейство отбеляза Деня на бащата с нови снимки на бебето Арчи

Принц Хари и съпругата му Меган, херцогинята на Съсекс, публикуваха нова снимка на едномесечния си син Арчи днес по случай Деня на бащата, предаде ДПА.

„Честит Ден на бащата! И с пожелания за много специален първи Ден на бащата на херцога на Съсекс (Хари)“, пише кралската двойка на официалния си акаунт в Инстаграм.

Черно-бялата снимка на Арчи го показва как държи, както изглежда, лявата ръка на Хари, на която се забелязва венчалната халка на принца.

Предишната снимка на Арчи, публикувана в Instagram профила на двойката, беше заснета от принц Хари.

На нея Меган държи сина им на фона на едно от любимите цветя на принцеса Даяна.

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се роди на 6 май. Кралското бебе е седми по ред член в линията за наследяване на трона и осми правнук на 93-годишната кралица Елизабет II, информира БТА.

А на официалния акаунт в Туитър на принц Уилям, по-големия брат на Хари, има две нови снимки по случай Деня на бащата.

Дворецът Кенсингтън разпространи снимка как Уилям, който следващата седмица ще отбележи 37-ия си рожден ден, играе на люлката с малкия си син, едногодишния принц Луи.

Втората снимка показва Уилям да се отдалечава от хеликоптер, облечен с пилотска униформа и придружен от баща си принц Чарлз.

На официалния акаунт на принц Чарлз в Туитър пък е качена снимка, на която са тримата с Уилям и Хари, всички във военни униформи.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ