Светска хроника

Граймс и Илон Мъск имат второ бебе. Кръстиха го Y

Граймс и Илон Мъск имат второ бебе. Кръстиха го Y

Илън Мъск отново е станал татко, а това бе потвърдено от приятелката му Клер Буше, известна със сценичния си псевдоним Граймс, в интервю за изданието Vanity Fair.

Момиченцето се е появило на бял свят през декември 2021 г. и е износено от сурогатна майка, а това в комбинация с пандемията от коронавирус е помогнало новината да остане в тайна за няколко месеца.

По време на интервюто в собствения си дом канадската певица Граймс е разкрила детайлите около раждането на детето. Все още не е ясно какво е пълното му име, но го наричат Y (от англ. „уай“), следвайки примера с нестандартното име на по-голямото братче на момиченцето – X Æ A-12, който се роди през май 2020-а.

За Граймс това е второ дете, а за Мъск, чието нетно богатство от над 220 млрд. долара го прави най-заможния човек в света според Bloomberg, Y е осмо дете.

В интервюто за Vanity Fair певицата разказва, че с милиардера живеят отделно. „Ние сме най-добри приятели. Виждаме се постоянно… Просто имаме наши собствени неща и не очаквам хората да проявят разбиране“, каза тя. Двамата планират да имат още деца. „Винаги сме искали поне три или четири“, допълни Граймс.

През февруари актрисата Наташа Басет бе забелязана да излиза от частния самолет на Мъск. Тогава източници на изданието HollywoodLife обявиха, че тя е новата приятелка на шефа на SpaceX и Tesla, както и че двамата са „в моногамна връзка“.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ