"Интер" даде начало на ново партньорство за киберзащита

Интер даде начало на ново партньорство за киберзащита

"Интер" даде начало на ново партньорство за киберзащита

Италианският футболен клуб "Интер" стартира партньрство с Acronis - глобален доставчик на киберзащита за международни спортни отбори.

Началото на официалното партньорство бе дадено в централното управление на Acronis в Сингапур, в присъствието на изпълнителния директор на "Интер" Алесандро Антонело, футболиста Томазо Берни и капитана на отбора Самир Ханданович. 

С повече от 250 милиона фена, "Интер" е популярен в Италия и по света. Сега навлиза в нова ера. Новото партньорство с Acronis ще подсигури пълна защита на всички данни, приложения и системи на клуба. Използвайки услугите за създаване на резервни копия, възстановяване след бедствие и облачно съхранение на Acronis, отборът може сигурно да съхранява и споделя неограничени обеми данни.

"Интер има едновековна история, но все пак се възползва изцяло от модерните иновации, особено в областта на киберзащитата. Осъзнаването на факта, че данните са най-ценния ресурс днес и имат нужда от защита, прави визията на "Интер" толкова сходна с нашата. Тук Acronis може да помогне със своите решения", коментира Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Новото партньорство вдъхва живот на визията на Acronis за модерна киберзащита, съобщават от компанията. Единственият начин голяма организация като "Интер" да управлява и предпазва своите данни е да адресира всичките пет вектора на киберзащита, осигурявайки безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

От Acronis са известни с факта, че осигуряват най-бързото създаване на резервни копия на пазара – с тяхна помощ от "Интер" могат да възстановят данните си по-бързо от 15 секунди, като същевременно всеки от клуба може безопасно да ги достъпва от всяко местоположение, дори когато отборът е в движение.

"Интер" е основан през 1908 г. Китайската група Suning придоби по-голямата част от акциите на клуба през юни 2016 г.

Отборът има 18 титли от италианската лига, седем Coppa Italias, пет италиански супер купи, три купи на УЕФА, две европейски купи, една от шампионската лига на УЕФА, две интерконтинентални купи и една световна купа на ФИФА. "Интер" е един от седемте отбора, които имат тройно постижение - Шампионска лига, Национално първенство и Национална купа - през една и съща година (2010), и единственият италиански клуб, който никога не е отпадал в своята 111-годишна история.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ