Българските СПА дестинации ще бъдат рекламирани в цял свят

Българските СПА дестинации ще бъдат рекламирани в цял свят

Българските СПА дестинации ще бъдат рекламирани в цял свят

Българските СПА дестинации ще бъдат рекламирани по цял свят в рамките на мащабна кампания, която стартира от 1 юни. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова в Сандански, където участва в представяне на проек за развитието на 7 балнео и СПА дестинации у нас.

"От 1 юни стартираме много широка рекламна кампания в 16 държави, които са наши целеви пазари. Това е смесена комуникационна кампания, както телевизия, така и онлайн и дигитална реклама, радиа и печатни издания. Всяка една кампания сме изискали като задание да бъде строго индивидуална за всяка държава. Отделно от това сме стартирали рекламна кампания в CNN, BBC и Euronews", посочи министър Ангелкова.

Очакванията са ефектът от промотирането на балнео- и СПА дестинациите да бъде много голям. "Например, чрез културно-историческите дестинации, които започнахме преди две години, интересът към обектите, включени в тях, се е увеличил с 80%", коментира тя.

По-конкретно, промотирането на 7-те СПА дестинациие ще започне през есента, когато се очаква проектът да бъде окончателно финализиран с помощта на бизнеса. Те обхващат 58 населени места

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ