Спа хотелите по ски курортите са сред предпочитаните, дали?

Спа хотелите по ски курортите са сред предпочитаните, дали?

Спа хотелите по ски курортите са сред предпочитаните, дали?

Има редица причини в последните години да стават все по-популярни хотелите със спа центрове. Отсядането в спа хотел по време на вашата ски ваканция е добър избор за вашето здраве, тъй като редуването на ниски температури, сняг и чист въздух навън с топлината, уюта и процедурите в спа центъра предразполагат към активизирането на имунната система и цялостното пробуждане на всички системи в организма. Защото спа процедурите не просто спомагат за разкрасяването – това са уелнес процедури, които се отразяват положително върху нашето здраве. Благодарение на тях ние успяваме да се прочистим от токсините, подобряваме кръвообращението си и намаляваме проблемите с високото кръвно. [[{"fid":"341329","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":852,"width":1280,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

За здравите хора на всяка възраст посещаването на центрове за спа процедури е препоръчително да се прави колкото се може по-често. Спортистите и физически активните хора трябва да посещават места, предоставящи спа услуги, още по-често от останалите – това стимулира мускулатурата им и спомога за отпускането на схващания или преразтягания на мускули, сухожилия и ставни връзки, възникнали вследствие на претоварване или травма. Скиорите, които нямат късмет и започнат сезона с травма, могат в зависимост от сериозността й да подпомогнат възстановяването си в спа центъра, без да се налага дори да напускат хотела, в който са отседнали. [[{"fid":"341327","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":853,"width":1280,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Постоянно заетите работещи хора също е добре да прекарват възможно повечко време в спа центровете. Когато са на почивка и са успели да се откъснат от забързания живот за няколко дни, те често нямат време да стигнат до спа студио, освен ако в хотела им няма напълно оборудван спа и фитнес център. Същото се отнася и за хората, които имат проблеми с наднорменото тегло, могат да съпровождат здравословните си режими със спа програми, като по този начин си подаряват грижа и удоволствие като награда за постигнатото с много усилия. Комбинирането на фитнес и уелнес може да направи спорта и грижата за здравето нашето любимо ново хоби.

За младите хора отсядането в спа комплекс предимно е начин приятно да прекарват свободното си време и да се социализират. Плюсът на големите комплекси е, че предоставят възможност за всичко това, като предимство имат онези, предоставящи по-разнообразни активности за забавлението на гостите. Възрастните хора също могат да извлекат големи ползи за здравето си благодарение на редовни спа процедури и масажи, стига, разбира се, това да става в координация с личния или лекуващия лекар. Спа и уелнес програмите могат да ни помогнат да забавим процеса на стареенето и да преодолеем различни проблеми, свързани със стреса, като например безсъние, варикозни вени, нервно пълнеене, хронични болки и много други.

[[{"fid":"341328","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":406,"width":608,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Родителите на малки деца харесват големите спа комплекси, защото там могат спокойно да се отпуснат в сауната или парната баня, докато техните малчугани се забавляват защитени в детски басейн. След приятно прекаран следобед, няма нужда да се тревожат как да предпазят от настинка най-малките, когато всичко е на една ръка разстояние. 

Хотелите със спа комлекс са едно от най-добрите места, където можете да заведете своите служители на тийм билдинг или друго събиране. Това е начин да покажете на тези хора, че бихте искали да се погрижите за тях и да ги стимулирате да се грижат за себе си. Така ще получите един по-мотивиран и силен екип, който да се бори за постигането на корпоративните цели.

В Банско спа хотелите определено са предпочитани в последните години. Все повечето от туристите идват тук не само за да покарат ски или борд, но и за да релаксират и да се възстановят от стреса на рутинното ежедневие, а хотелите са на световно равнище. 

Апартхотел „Лъки Банско СПА & Релакс“ предлага идеалната комбинация от уюта на луксозния спа център и силните усещания от зимните спортове. Хотелският комплекс бе отличен като най-добър луксозен спа хотел за 2018 г. от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ