Резервирайте полет днес и ще получите 20% отстъпка

Резервирайте полет днес и ще получите 20% отстъпка

Резервирайте полет днес и ще получите 20% отстъпка

20% отстъпка на голям избор от полети, резервирани днес, 18 октомври, предлага Wizz Air. От компанията посочват, че офертата е валидна за всички пътници в мрежата на авиопревозвача без ограничения за периода на пътуване.

Независимо от периода на пътуване, отстъпката от 20% е валидна само днес, затова българските клиенти имат време до полунощ тази вечер, за да резервират полет с намалена цена. В обширната си мрежа към днешна дата Wizz Air предлага богат избор от 33 маршрута от София, 9 от Варна и 4 от Бургас.

Тези, които искат да се възползват от изгодните тарифи на Wizz Air днес, но не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

20-те процента отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция важи за 18 октомври 2018 г. от 00.00 до 23:59 ч. CEST. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ