Wizz Air пусна в продажба билетите за лято 2019

Wizz Air пусна в продажба билетите за лято 2019

Wizz Air пусна в продажба билетите за лято 2019

Wizz Air обяви, че графикът на авиокомпанията за лято 2019 г. за България и местата за полетите в него са вече в продажба.

Авиопревозвачът ще продължи да обслужва популярни маршрути от трите български летища – София, Варна и Бургас, предоставяйки на клиентите ниски цени до дестинации като Лондон, Париж, Атина, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединяване на Ница, Малага, Атина, Лисабон и Ейлат към софийската си мрежа и новия маршрут Варна – Виена, към днешна дата Wizz Air предлага общо 46 нискотарифни маршрута от България.

Местата за нискотарифните български полети на Wizz Air за лято 2019 г. вече са в продажба и могат да бъдат резервирани от членовете на Wizz Discount Club наwizzair.com. Всички останали пътници ще имат възможност да купят своите билети от 13 септември 2018 г.

Wizz Air има осем самолета в България – седем в София и един на летище Варна, и екипаж от 350 служители, ориентирани към клиента. В рамките на обширната си мрежа авиокомпанията предлага 33 маршрута от София, 9 – от Варна и 4 – от Бургас, като подкрепя индиректно откриването на повече от 1800* работни места в свързаните с нея индустрии през 2018 г. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ