William Hill България:10 години успех - тайната са нашите служители

Н.Пр. посланикът на Великобритания Ема Хопкинс ( на сн. в средата) поздрави служителите на William Hill България на празнеството за 10-ия рожден ден на българския съпорт офис в компанията на изпълнителния директор Биляна Андреева-Митева, Филип Ле Фърв, ди

Българският офис на водещия британски букмейкър William Hill отпразнува първите си 10 години на пазара у нас със своите служители, приятели и партньори. Страната ни е една от осемте, в които William Hill присъства със свой офис и служители. Ефективна и отговорна, основаната през 1934 г. във Великобритания компания днес е един от най-уважаваните световни брандове, за който работят 16 000 души.

Специален гост на рождения ден на офис България беше Нейно превъзходителство посланикът на Великобритания Ема Хопкинс. Британският дипломат №1 у нас поздрави гостите на събитието и пожела успехът, професионализмът, доверието на клиентите да са част и от бъдещето на компанията. Веднага след речта си посланик Хопкинс имаше и друга важна роля – да съдейства за разрязването на огромната торта за празника.

„Щастливи сме, че Нейно Превъзходителство ни оказа тази чест, защото днешният рожден ден е празник за всеки наш служител. На тези хора дължим огромна част от успеха на компанията в България. Всеки от тях ежедневно дава своя принос William HIll да бъде синоним на професионализъм, развитие и висок стандарт в обслужването на клиентите“, заяви директорът "Клиентски операции" на William Hill Филип Ле Фърв.

270-те служители на българския офис, които работят на динамичния и иновативен пазар, са предимно млади хора с ентусиазъм, перфектно владеене на езици, брилянтни комуникативни умения и страст към спорта. Предизвикателство и възможност да се докажат – това са тайните,  с които мениджмънтът на компанията мотивира хората си и я превръща в желано място за работа и развитие на младите си кадри.

[[{"fid":"336831","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":692,"width":1679,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]Част от екипа на българския офис

„Вярваме, че ако хората ни се чувстват добре в офиса и по време на работния процес, ще постигаме заедно още по-добри резултати. Това кара хората да се движат напред и да откриват нови хоризонти пред себе си в рамките на същото работно място. Стараем се да създаваме приятна атмосфера, в която работата се върши с удоволствие. Така служителите ни ще имат желание да вървят напред, а с това да развиват и самата компания“, коментира Биляна Андреева – Митева, изпълнителен директор на William Hill България.

Доказателство за връзката „приятното работно място – успех на компанията“ се оказаха десетки скъпи спомени, които служителите разгледаха по време на партито във вид на архивна снимкова изложба. Тенис, дартс, танци и особено футбол - това са само част от общите забавни занимания на колегите. Засега фаворитът по брой участници е най-английският спорт – вътрешният футболен турнир на William Hill България, който се проведе за шеста поредна година.

Официалната част на събитието за отбелязването на 10 години William Hill България приключи с награждаване. Компанията изрази уважението си към служителите, които работят в компанията от стъпването ѝ на родна територия. Тостовете за успешните първи 10 години продължиха дълго след официалната част в компанията на подбрани напитки, кетъринг и разбира се – много танци и усмивки. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ