2010 г. през погледа на зрителите и екипа на БНТ

2010 г. през погледа на зрителите и екипа на БНТ

2010 г. през погледа на зрителите и екипа на БНТ

От днес стартира новият сайт на БНТ „Събитията на 2010”. Създаването на сайта е инициатива на „По света и у нас”. Чрез него телевизията търси обратна връзка със зрителите и ги призовава да обогатят работата на редакторите и репортерите й, като дадат предложения кои са най-важните събития през 2010 г.

„Във всеки месец посочихме 4 събития, които са най-важни според нас. В сайта има опция, чрез която потребителите могат да допълнят предложенията ни като посочат това, което те оценяват като важно. Хората могат да изпращат текстове, подходящи лични снимки и видеоархив на събития, на които са били свидетели.

Идеята е да видим кое е значимо през очите на аудиторията и да допълним това, което може да сме пропуснали. Добрите предложения ще бъдат включени в съдържанието на сайта. Предложенията на зрителите също могат бъдат включени и в обзорния филм на БНТ за събитията през 2010 г.“, обясни за "МениджърНюз" репортерът на БНТ Росен Цветков, който участва в избора на темите от страна на журналистите.

Сред посочените акценти на 2010 г. са земетресението в Хаити, провалът и триумфът на кандидатурата на българския комисар в новата европейска комисия, арестът и освобождаването на Алексей Петров, рокадите в здравното министерство, раждането на 62-годишна възраст, разглеждано като медицински успех или като сложен морален казус, и рекордният тото джакпот, подлудил България.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ