Лектори

доц. д-р Марина Стефанова

доц. д-р Марина Стефанова

ръководител МП „Отговорно и устойчиво управление“ в Стопански факултет, СУ „Св. Климент Охридски“ и изпълнителен директор на фондация ФЕБ

Доц. д-р Марина Стефанова е преподавател в Катедра “Икономика и управление по отрасли” от есента на 2020 г. Доц. Стефанова е ръководител на магистърска програма “Отговорно и устойчиво управление” и управител на ESG Lab и ESG Academy. Председател е на Асоциацията на специалистите по устойчивост.

Член на Консултативния съвет по корпоративна социална отговорност към Министерството на труда и социалната политика и изпълнителен директор на Фондация „ФЕБ“, чиито основни цели са свързани с подпомагане развитието на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и утвърждаване и разпространение на идеята за „устойчивото развитие“ и нейното обогатяване.

Член на УС на Асоциацията на завършилите Стопански факултет на СУ, Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България и Българската хранителна банка. Създател и директор на мултимедийната информационно-образователна програма „CSR AdviceBox“ на Фондация „Каузи“.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ