Лектори

Георги Тодоров

Георги Тодоров

служебен министър на електронното управление

Георги Тодоров е с дългогодишен експертен и управленски опит. Той е магистър по право от Университета за национално и световно стопанство – София. Кариерното му развитие преминава през Министерството на електронното управление, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Столична община и частния сектор.

Георги Тодоров е ръководил Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в четири правителства, като министър или заместник-министър, преди това е бил председател на Управителния съвет на ДП „Пристанищна инфраструктура“, председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване“ АД, председател на Съвета на директорите на „Български пощи“ АД, заместник-председател на Съвета на директорите на „Пристанище Бургас“, член на Съвета на директорите на „България Еър“ ЕАД и пр.

Фокусът в професионалната му експертиза е изграждането, управлението и контрола при осъществяване на политики и стратегии в областта на електронното управление, информационните технологии, информационното общество, както и в процеса по цифровизация.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ