Mercedes-Benz - глобален спонсор на турнира Masters 2014

Mercedes-Benz - глобален спонсор на турнира Masters 2014

От 10. до 13.април в Огъста, Джорджия, се срещат най-добрите голфъри от целия свят в надпревара за легендарното Зелено сако в най-престижния Мастър турнир на годината. Тази година Mercedes-Benz за първи път е един от трите глобални спонсори на турнира Мастърс, след като още от  2008 г.  автомобилната премиум марка е сред международните партньори на надпреварата.

„Националният голф клуб Огъста и турнирът Мастърс олицетворяват съвършено нашия лайтмотив „Най-доброто или нищо!" Като дългогодишен партньор ние се гордеем с възможността да задълбочим още нашето сътрудничество и вече сме Глобален спонсор на този изключителен и прекрасен турнир“, сподели д-р Йенс Тиймер, ръководител Бранд комуникации Mercedes-Benz леки автомобили.

В рамките на турнира се провеждат и ексклузивни мероприятия за клиентите с посланиците на марката Mercedes-Benz. По време на срещите Meet & Greets’s гости на Mercedes-Benz от целия свят имат възможност да се запознаят с двукратния победител от турнира Мастърс Бернард Лангер, Мартин Каймер, бивш водач в световната ранг листа, Рики Фоулер, победител в Rookie of the Year-Award 2010 на PGA Tour, и Адам Скот, победител в турнира Masters Champion 2013.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ