Български хотел отново влезе в престижна световна класация

Български хотел отново влезе в престижна световна класация

Български хотел отново влезе в престижна световна класация

Един от най-реномираните хотели на родното ни Черноморие, Sol Luna Bay Resort (Обзор) влезе за трета поредна година в Топ 100 на класацията на портала Holidaycheck.com за най-предпочитаните хотели в света. Класацията е сред най-обективните и престижните, тъй като Holidaycheck.com се ползва с реномето на най-авторитетната институция за оценки на хотели.

Хотелът, управляван от испанската верига Melia Hotels International, отвори врати през 2009 г. и още в годината на откриването си стана единственият български хотел, който попада в престижния рейтинг. Тази годината награда му е присъдена в категорията “Двойки” като 95 % от всички гости на хотела го препоръчват и посочват, че условията, обслужването и храната са чудесни. Над 530 000 туриста от цял свят са определили победителите за 2011г.

„За нас няма по-важен критерий от оценката на гостите”, коментира генералният мениджър на Sol Luna Bay Resort Иван Донев „Успехът през първите три години от отварянето на хотела вдигна летвата много високо и не ни позволява да допускаме грешки. Ние обучаваме персонала си ежедневно, за да подържаме висок стандарт в обслужването. Целта ни е през целия си престой гостите постоянно да имат усещането, че получават повече, отколкото са платили. Това е тайната на нашият успех. За нас е важно гостите ни да се връщат отново и отново, което означава, че сме си свършили добре работата. Така спомагаме и за изграждането на положителен образ на българския туризъм”

 За 2011 г. хотелът влезе и в списъка с 99 най-предпочитани хотела в света и на една от най-големите немски туроператорски фирми ITS като спечели наградата ”RED STAR”.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ