Клуб "Бегач" и Пощенска банка организират корпоративна щафета в рамките на Sofia Evening Run 2013

Клуб Бегач и Пощенска банка организират корпоративна щафета  в рамките на Sofia Evening Run 2013

Клуб "Бегач" и Пощенска банка организират корпоративна щафета в рамките на Sofia Evening Run 2013

Пощенска банка и спортен клуб “Бегач” организират щафетно бягане в рамките на Sofia Evening Run 2013 за представители на частния бизнес у нас. Целта на събитието е да промотира благотворителността, корпоративно-социалната отговорност, както и да засили чувството за отборност на всяка организация.

Надпреварата ще е на 27 октомври, 2013, неделя от 15 часа в Борисовата градина. Всеки отбор може да включва 4 бегачи, като могат да участват смесено мъже и жени. Дистанцията, която всеки състезател трябва да пробяга е 5 км. Всяка фирма има право да излъчи повече от един отбор. Участието в щафетата е 150 лева на отбор, които ще бъдат дарени за каузата на Sofia Evening Run заедно с Национална мрежа за децата - “Приеми дете. Създай бъдеще.” Огранизаторите уточняват, че няма проблем фирмите да дарят и допълнителни суми.

Всеки отбор ще има право да избира реда, по който ще бягат неговите представители, а щафетите ще се предават в специално маркирана зона след старта. Как да убедите шефа на вашата фирма да се включите, четете тук

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ