Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10" - ИНТЕРЛОГИСТИКА

Компаниите, които подкрепиха Намали с 10 - ИНТЕРЛОГИСТИКА

Компаниите, които подкрепиха "Намали с 10" - ИНТЕРЛОГИСТИКА

в специална поредица ви представяме фирмите и компаниите, които се присъединяват към нашата инициатива за стимулиране на потреблението „Намали с 10”. Първо ще ви запознаем с тези, които вече обявиха своите промоции.

ИНТЕРЛОГИСТИКА е регистрирана през 1990 г. във Варна с предмет на дейност експресни куриерски услуги, транспорт и спедиция, митническо агентиране, складиране и дистрибуция на товари. Главният офис е във Варна, с клонове в София, Бургас, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище , Хасково, Шумен и Ямбол. В няколко други големи български градове фирмата има търговски представители.

Интерлогистика е лидер на българския пазар за куриерски услуги. Разполага със собствен автопарк от лекотоварни автомобили, с които извършва превози в страната и чужбина на товари до 3т/30 куб.м. Обслужва и по-големи товари чрез партньорство проверени превозвачи.

Интерлогистика е специализирана и в организирането на групажни автомобилни превози, а също и оторизиран каргоагент на почти всички авиолинии, кацащи на летище София.

Като спедитор предлага контейнерни комплектни (FCL) и групажни (LCL) превози от врата до врата без ограничения по вид и количество на товара, географско направление, клас по IMO (опасен товар) и др.

„В състояние сме да извършваме всякакви транспортни услуги, но нашите приоритети са следните:

• Експресни куриерски услуги в страната и чужбина;

• Въздушно карго;

• Контейнерни FCL/LCL превози;

• Експресен автомобилен транспорт в страната и чужбина на товари до 500 кг.;

• Автомобилна спедиция - комплектни и групажни превози;

• Митническо оформяне и складове под митнически контрол;

• Транспортна логистика - дистрибутиране на товари в РБългария.”, казват от компанията.

В ПОДКРЕПА НА КАМПАНИЯТА ‘’НАМАЛИ С 10" ЛИДЕРЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ПРЕДОСТАВЯ СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА ОТ 10% ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ОТ ТАРИФНИТЕ ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦИТЕ ДЕКЕМВРИ (2011 г.) И ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ (2012 г.)

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ