Мтел с ново лого от днес

Мтел с ново лого от днес

От днес Мтел е с ново лого и изцяло променена визия, която бе официално представена. Идеята е новият бранд на Мтел да представя една цялостна вътрешна промяна в компанията - във философията, ценностите и в фокуса, а именно клиентът като личност.

Логото е образувано от символ, който представлява знаковата за Мтел буква „М”, стилизирана във формата за безкрайност, и текстова част „tel”. Символът „М” е изпълнен в богата цветова палитра, която запазва традиционното за компанията червено в знак на приемственост.

„Новата ни визия разкрива промяната ни в дълбочина - във философията и културата на Мтел", казва главният изпълнителен директор Андреас Майерхофер. „Нашата цел е все повече да ни възприемат като lifestyle provider, като партньор, който улеснява живота ви, и който открива за вас безкрайни възможности във всеки момент от ежедневието ви.”

„Повече за теб” е и новият слоган на компанията, който носи като послание повече възможности за общуване, повече услуги, повече прозрачност, повече гъвкавост, повече внимание и грижа за всеки един от клиентите.

Историята в новото лого тръгва от етимологията на буквата „М”. В много от древните култури „М” изобразява „вода”, буквата се свързва с течност, а нейната символика се свързва със знака за безкрайност. Звуковият подпис на бранда пък е решен в основен акорд C Major, който наподобява вълна и също носи усещането за безкрайно движение.

Новият бранд вече присъства и в дизайна на фирмените магазини. Мтел започва новата си ера с 60 изцяло обновени магазина, като постепенно всичките 180 обекта на компанията ще бъдат преустроени.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ