Промоционални жилищни кредити от Експресбанк

Промоционални жилищни кредити от Експресбанк

Промоционални жилищни кредити от Експресбанк

Societe Generale Експресбанк удължи срока на промоционалната си оферта по жилищните кредити до края на юли 2013 г. Банката предлага по-нисък лихвен процент за кредити в лева и евро и възможностза намаляване на размера на месечните вноски по кредита при ползването на гратисен период по главницата през първата година.

Банката запазва другите си предимства по офертата – без такса за разглеждане на документите, без такса управление на кредита и предсрочно погасяване със собствени средства след 3-та година, както и по-ниския процент по единствената си такса – 1% за усвояване на заема.

„По-ниските лихви и липсата на голяма част от таксите по кредита дават на нашите клиенти възможност да финансират покупката на жилището си на изгодна цена. Стабилните ни лихвени проценти и прозрачните условия са едни от ключовите предимства на жилищните кредити на Societe Generale Експресбанк”, коментира Наталия Лакова, Мениджър „Кредитни продукти” в банката.

Тя обясни, че при формирането на лихвените си проценти по кредита, банката залага в методологията си за изчисление на лихвата определени буфери, които допълнително защитават клиента от промяната на лихвата.

„По този начин гарантираме яснота и предвидимост на ценообразуването, което е сред основните условия на потребителите”, заяви още Лакова.

Клиентите на Societe Generale Експресбанк могат да получат подробна информация за промоцията по жилищни кредити, както и по останалите услуги, предлагани от банката, във всички нейни 150 офиси в страната.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ