Четири причини малкият ви бизнес да е в Etsy

Четири причини малкият ви бизнес да е в Etsy

Много млади компании използват Etsy, като стартова основа, с помощта на която да продават своите продукти. Ако имате малък бизнес, можете спокойно да се възползвате от нейните услуги и дори да увеличите продажбите си.

В случай, че не сте запознати с Etsy, това е платформа за търговия, от която могат да бъдат закупени колекционерски предмети или ръчно изработени продукти. Компанията обаче възнамерява да се превърне в най-доброто място за креативен и независим бизнес.
Ето четири причини, поради които да пренесете част от бизнеса си в Etsy:

1. Ръчно изработени? Креативни? Защо не?

Etsy е отлично място за всякакви ръчно изработени продукти - от бижута до мармалад. Достатъчно е вие самите да го произвеждате или пък да може да засвидетелствате по някакъв начин, че това е наистина уникална стока, значи вашето място наистина е в Etsy.

2. Дайте почивка на основния си сайт

Ако имате малък бизнес, вероятно нямате достатъчно време или средства, за да обновявате официалната си страница. Може би тя се нуждае от нов дизайн или по-добър начин за закупуване на стоката? Да? В такъв случай използвайте Etsy като временно място, където да извършвате търговия, докато изградите основния си сайт.

3. Експериментирайте с нови проекти

Възприемайте Etsy като по-особената леля на е-търговията. Тя ще ви приеме и ще се грижи за вас без значение колко странни сте всъщност. Не се притеснявайте да се включите в тази платформа с най-налудничавите си проекти.

4. Ще достигнете до нови таргет групи

Etsy не е просто пазар. Това е общество. Социалният пласт на платформата е наистина сериозен - продавачите „харесват" магазините на другите, комуникират с клиентите, обновяват профилите си и т.н. А купувачите обичат обратната връзка - те ценят прозрачността и фамилиарността. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ