PRADA и LG представиха новия си смартфон

PRADA и LG представиха новия си смартфон

PRADA и LG представиха новия си смартфон

PRADA и LG представиха своя смартфон LG Prada 3.0 в Лондон. Дългоочакваният модел е третият по ред, който се появява в резултат на сътрудничеството на двете марки, съчетавайки най-доброто от двата бранда. LG PRADA 3.0 е комбинация от характерния изтънчен стил на PRADA и иновативната технология на LG, като се отличава с най-яркия дисплей в света (от 800 нита).

Моделът предлага изцяло сензорен екран с гланцирана повърхност и запазената марка на PRADA - кожа с шарка Saffiano, с която е покрита задната част на телефона. Всички елементи са обединени от класическия черен цвят. Телефонът също така включва познатата технология LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8.5 мм смартфон изглежда още по-тънък.

LG PRADA 3.0 е снабден с 1.0 GHz двуядрен процесор работещ с два канала. Така моделът работи и реагира на командите с голяма бързина, като същевременно може да се свърже с няколко мобилни мрежи за пренос на данни без никакво забавяне. По този начин потребителите могат да разчитат на постоянна връзка с интернет, докато са в движение.

Смартфонът разполага и със специално разработен интерфейс с меню и икони в черен, сив и бял цвят. Потребителите могат да се наслаждават на най-новите преимущества, предлагани от операционната система на Android Gingerbread, като апаратът е пригоден и за следващия ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich.

В резултат на сътрудничеството между PRADA и LG, което започна през 2006 година, бяха създадени два първокласни телефона, представени през 2007 и 2008 година. Партньорството е фокусирано върху ключови компоненти на смартфона, които включват от софтуер и потребителски интерфейс до дизайн и опаковка.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ