Без вода на места в София на 1 юни

Без вода на места в София на 1 юни

Без вода на места в София на 1 юни

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 юни, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Николай Коперник“ в жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Николай Коперник“ от ул. „Александър фон Хумболт“ до бул. „Шипченски проход“, бл. 251, вх. В, Г. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Николай Коперник“ ъгъла с ул. „Галилео Галилей“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 301 кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 304, ул. 305, ул. 306, ул. „Метохия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 304 ъгъла с ул. „Метохия“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“ кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Черни връх“ от ул. „Джон Атанасов“ до ул. „Филип Кутев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ ъгъла с ул. „Джон Атанасов“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войводово“ кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Подрепа“ от ул. „Цветница“ до ул. „Старата църква“ и ул. „Войводово“ №1. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войводово“ ъгъла с ул. „Цветница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ