Две деца се опитаха да се самоубият в училище

Две деца се опитаха да се самоубият в училище

Две дванадесетгодишни момичета от севлиевското село Ряховците са опитали да сложат край на живота си, като изпили по около десетина таблетки „Белергамин” тази сутрин, предаде „Дарик”.

Според първоначалната информация децата погълнали хапчетата през първото междучасие в училище. Сигналът за инцидента е подаден около 9 часа.

Момичетата са откарани в областната болница. Едното от тях ще бъде прието в лечебното заведение, а другото след оказана медицинска помощ най-вероятно до края на деня ще бъде освободено за домашно лечение.

Води се разследване, но според първоначалната информация трудности и домашни проблеми са в основата на опита за самоубийство.

Още един показен опит за самоубийство - този път в София - се разследва.  22-годишен мъж е с опасност за живота, след като вчера привечер скочил на релсите на метрото пред очите на множество пътници.

С.Р. е настанен в "Пирогов" с множество фрактури на черепа, контузия на мозъка, счупване на 5 ребра, счупена лява лопатка. Трагедията се е разиграла на станция „Васил Левски“. По време на скока той е бил с майка си и внезапно се хвърлил на релсите при наближаването на влака.

Записите от камерите в метрото показват, че мъжът е скочил сам и не му е упражнено насилие.

Пред разследващите майката разказала, че синът й има психически проблеми.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ