Желязна конструкция падна върху танцьорите на Нешка Робева

Желязна конструкция падна върху танцьорите на Нешка Робева

Желязна конструкция падна върху танцьорите на Нешка Робева

Желязна чига се срути върху участниците в спектакъла “Кармен от Факултето“ на Нешка Робева на сцената на Античния театър в Пловдив снощи. По чудо няма ранени.

Въпреки уплахата, танцьорите на Робева продължиха спектакъла, след като огромната желязна конструкция се срути по време на триумфалната сцена - диалога между Кармен и тореадора, съобщи в. "Марица". За късмет няма пострадали, защото тежкото желязо се заби между танцьорите.

Само за 5 минути Робева и ансамбълът реорганизираха сцената и продължиха спектакъла до самия му край, макар и без художествено осветление.

"Благодаря ви, че ни подкрепихте, благодаря на Бог и на небето, че завършихме представлението тази вечер, че не ни се случиха по-големи беди", каза Робева след спектакъла.

Същият инцидент се случи само преди дни в Дома на културата в Пловдив, когато чига падна върху сценични работници, строящи декора на представление на Младежкия театър в рамките на театралния фестивал "Сцена на кръстопът". Тогава пострадаха трима души, като един бе в безсъзнание при транспортирането му до УМБАЛ „Свети Георги”. Още същия ден и тримата бяха изписани за домашно лечение.

Районната прокуратура в Пловдив започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за причиняване на средна или тежка телесна повреда поради незнание или немарливо изпълнение на занятие.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ