Стилиян Петров пред БНТ: Любовта на феновете ме спаси

Стилиян Петров пред БНТ: Любовта на феновете ме спаси

Стилиян Петров пред БНТ: Любовта на феновете ме спаси

Една от най-големите български футболни звезди – Стилиян Петров, даде ексклузивно интервю пред журналиста от БНТ Люба Пашова, минути преди да замине за благотворителния си бенефис, който ще се играе тази неделя  в Шотландия.

„Любовта на феновете ме спаси”, сподели Стилиян пред камерата на БНТ, а цялото интервю зрителите ще могат да видят тази неделя в предаването „Спортна треска” от 17.30ч. по БНТ1 и БНТ2.

В най-големия шотландски град тази неделя, 8 септември, бенефиса на Стилиян ще уважат известни личности от света на футбола като Джон Тери, Робер Пирес, Рой Кийн и Хенрик Ларсон, както и българите Димитър Бербатов, Мартин Петров, Христо Йовов, Мариян Христов и Радостин Кишишев. Сред гостите се очаква да има известни актьори и певци.

Стилиян, който се бори с коварната левкемия вече година и половина, разказа пред екипа на Националната телевизия, гостувал в дома му в Бирмингам, за организацията на големия мач, с голяма част от подготовката на който се е заел лично. Футболистът сподели, че оценява невероятната подкрепа, която получава от Селтик, въпреки че има известни затруднения около участието на някои футболисти заради ангажираността им в клубовете, където играят.

Българинът изказва и огромна благодарност към всички свои приятели, които са били неизменно до него в борбата с левкемията. „Бербатов, Йовов, Кишишев, Мартин Петров, Георги Пеев - това бяха хората, които подържаха всекидневна връзка с мен, бяха до мен постоянно.”

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ