УНСС обяви резултатите от второ класиране

УНСС обяви резултатите от второ класиране

УНСС обяви резултатите от второ класиране

Резултатите от второто класиране в УНСС бяха обявени тази сутрин на сайта на университета, както и на разлепени листи в сградата на висшето учебно заведение. Срокът за записване на класираните е от 1 до 3 август, а останалите свободни места за трето класиране ще бъдат оповестени на 7 август, уточняват от висшето учебно заведение

Най-високи минимални балове при второто класиране са специалностите "Финанси, счетоводство и контрол", "Икономика с чуждоезиково обучение", "Право", "Администрация и управление" и "Икономика и бизнес".

Най-много кандидат-студенти са посочили като първо желание "Финанси, счетоводство и контрол" - 7 за едно място, "Право" - 5 за едно място, и "Икономика и бизнес" – 3 за едно място.

За учебната 2012/2013 г. най-престижният икономически университет у нас предвижда да приеме 3914 студенти, от които 3494 в редовна форма на обучение, 300 – в новата дистанционна форма на обучение в София и 120 – в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Обучението в пет специалности - “Икономика”, “Международни икономически отношения”, “Финанси и счетоводство”, “Бизнес информатика” и „Маркетинг и стратегическо планиране“ ще е изцяло на английски език.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ