IHR получи лиценз за ексклузивен консултант по стандарта “Investors in People”

IHR получи лиценз за ексклузивен консултант по стандарта “Investors in People”

IHR получи лиценз за ексклузивен консултант по стандарта “Investors in People”

На официална церемония тази вечер International Human Resources (IHR), компания от „ВМ Финанс Груп” получи втория си двугодишен лиценз за изключителен представител на стандарта „Investors in People” в България. Събитието бе организирано със съдействието на Job Tiger

 

Специални гости бяха Негово Превъзходителство Стийв Уилиямс, посланик на Великобритания в България, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, Дейвид Дейл, оперативен Директор на Investors in People International и Иван Василев, управител на TNT България.

 

Стийв Уилиямс отбеляза в речта си значимостта на стандарта за частния и публичния сектор, както във Великобритания, така и в много страни по света. Той подчерта, че стандартът в България ще спомогне за постигането на важната мисия за увеличаване конкурентоспособността на българската икономика.

 

Министър Трайчо Трайков поздрави International Human Resources за ангажираността да популяризира стандарта, който е доказал своята продуктивност, ефективност и насоченост към хората. Той го определи като необходим за България.

Дейвид Дейл представи накратко историята на стандарта и неговото влияние върху подобряване изпълнението на организацията. Компании, които са сертифицирани по Investors in People увеличават неколкократно бизнес резултатите си, подчерта той..

Пример за това е международната логистична компания TNT, която за 5 години удвоява оборота си в световен мащаб. Управителят на TNT България Иван Василев сподели, че благодарение на Investors in People по време на кризата компанията е запазила целия персонал, постигнала е своите цели и е продължила да мотивира хората си чрез бонусна система.

Investors in People е част от Британската комисия по заетост и умения (UK Commission for Employment and Skills), която консултира правителството на Обединеното кралство за социалната политика, стратегиите, мерките и целите за развитие на икономиката и заетостта.

“Investors in People” е международно признат стандарт в повече от 75 страни и е внедрен в над 35 000 организации. Той предоставя нови възможности на българския бизнес и публичния сектор за усъвършенстване изпълнението и подобряване на бизнес резултатите в организациите чрез нейните хора.

С подновяване на лиценза си, IHR е ексклузивен консултант за компаниите, които желаят да се сертифицират по стандарта “Investors in People”.

 

 

 

 

 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ