eMAG с отличие за съотношение качество-цена

eMAG с отличие за съотношение качество-цена

eMAG с отличие за съотношение качество-цена

eMAG беше отличен с наградата Best Buy Award, след вот на онлайн потребители, част от независимо проучване на пазара в България, проведено от международната сертификационна асоциация ICERTIAS. Учредената в Швейцария компания се занимава с пазарни изследвания, чрез които открива и сертифицира организации, фирми, продукти и услуги с високо качество.

Отличието Best Buy Award се присъжда от ICERTIAS, на база на собствено потребителско проучване прието за ясен индикатор, че продуктите и услугите на дадена компания отговарят на високи стандарти за качество, като същевременно са на разумни цени. Сертифицирането става след количествено проучване на пазара по иновативната методология CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

eMAG получава приз Best Buy Award за съотношение цена-качество в категория „онлайн магазин”, след като събира най-много брой гласове в независимо проучване сред 1200 пълнолетни онлайн потребители в България, отговорили на въпроса „Кой интернет магазин за пазаруване онлайн според личния ви опит предлага най-доброто съотношение цена-качество на българския пазар”. Отличието се присъжда на всеки две години и взема предвид личния клиентския опит и мнение, удовлетворение и впечатления, за да оцени връзката между цена и качество.

„Чест е да получим тази висока оценка от потребителите, потвърждаваща, че усилията ни да предлагаме висококачествени продукти на добри цени и първокласно потребителско изживяване, отговарят на техните нужди и изисквания. Оптималното съотношение цена-качество е ключово за успеха на всеки бизнес и в eMAG неизменно се стремим да го осигуряваме, стъпвайки на иновации, технологии и инвестиции. Best Buy Award е знак за доверието на клиентите, което сме спечелили и което ще продължим да оправдаваме“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България. 

В България eMAG оперира от 11 години, през които се доказа като водеща компания в сферата на електронната търговия в страната, предлагайки широка гама продукти, добри цени и атрактивни промоционални кампании. На платформата на eMAG в България се предлагат над 3 250 000 артикула от различни категории чрез модерни и иновативни практики в сектора, гарантиращи отлично потребителско изживяване при търсене, поръчка, плащане и доставка.

Част от платформата е и eMAG Marketplace – екосистема, която дава на производители и търговци достъп до инфраструктура на цифровата икономика, богат опит и ресурси, широка база от потенциални клиенти, както и инструменти за обучение. Българският eMAG Marketplace предоставя на вече над 6 000 онлайн търговци канал за реализиране на техните продажби у нас и в чужбина.

Доброто съотношение качество-цена, предлагано от eMAG, се постига чрез непрекъснати иновации и усъвършенстване на процесите, инвестиции в хора, инфраструктура и технологии и развиване на различни канали за продажби. По този начин eMAG отговаря на нуждите на потребителите, осигурявайки им отлично изживяване и множество предимства на сайта, мобилното приложение и в трите си шоурума в страната.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Шефът на Bank of America: Силата на американския потребител е най-голямото предизвикателство пред Фед
Apple представи първите си очила за смесена реалност
Киев съобщи за напредък на украинските войски на източния фронт
Гешев: Искането за свалянето ми е опит за тоталитарен преврат, готвят се за подобие на кървави чистки
Прокуратурата предложи на Гешев да поиска имунитета на Кирил Петков
10 282 деца влязоха на първо класиране в първи клас в София  
КРС забрани на „Виваком“ да прилага влязло в сила от 1 януари повишение на цените
ЕК настоява социалните мрежи да разполагат с екипи, работещи на всички европейски езици