Нов председател начело на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт България

Нов председател начело на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт България

Нов председател начело на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт България

Управляващият директор на Сити България, Стефан Фелстийн бе избран за председател на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ). Той е член на борда на ДАБ от 2011 година и бе избран за председател на редовната среща на Борда в началото на 2014 година. Стефан Фелстийн заменя на този пост Саша Безуханова, която става почетен член на борда. В състава му са още: Антон Ичев, Бони Бонев, Георги Ранделов, Ираван Хира, д-р Красимира Чемишанска, Милена Стойчева, Надя Василева, Николай Неделчев, Ралица Агайн, Томас Брунс, Дими Паница, Ивон Паница.

„За мен е чест и привилегия да бъда председател на Борда на директорите на Джуниър Ачийвмънт България“. ДАБ играе ключова роля, подпомагана от членовете на Борда, служителите, доброволците, частните и корпоративните спонсори в промотирането на предприемаческия дух и финансовата грамотност, които са важни основи на всяко самоиздържащо се общество“, заяви Стефан Фелстийн. „Бих искал да благодаря и досегашният председател - г-жа Саша Безуханова, която самоотвержено подкрепяше организацията повече от 10 години. Радваме се, че продължаваме да работим със Саша в новата й позиция, като почетен член на Борда директорите на Джуниър Ачийвмънт България“, добави още той.

Стефан Фелстийн се присъединява към Ситибанк през 2000 година и през последните 14 години е работил на различни позиции във Великобритания, Турция и Израел, преди да бъде назначен за Изпълнителен директор на Сити България през 2011 година. Той е завършил специалност „Икономика и бизнес администрация“ в университета Бар-Илан в Израел.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ