„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ събра хиляди ентусиасти за забавления и добра форма във Варна

„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ събра хиляди ентусиасти за забавления и добра форма във Варна

„Нестле за Живей активно! Плаж 2022“ събра хиляди ентусиасти за забавления и добра форма във Варна

Над 3000 души се забавляваха активно на плажа във Варна, където се проведе събитието „Нестле за Живей активно! Плаж 2022“. Морската градина там се превърна в арена на забавление, танци, спорт и много настроение.

След спиращите дъха съчетания на Михаела Маевска и Маргарита Василева, както и новите дисциплини в художествената гимнастика, които представиха Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката и Део, на сцената се качиха дамите от клуба по художествена гимнастика „Грация“, които показаха защо от редиците на клуба излизат изявени национални състезателки, световни и европейски шампиони, сред които и последната европейска златна медалистка на обръч Елвира Краснобаевая с личен треньор Светлана Юриевна.

С урок по укрепваща гимнастика Маруся Иванова предизвика всички на плажа да се включат, за да са сигурни, че стойката им е правилна и повече няма да имат болки в гърба. Клубът по спортни танци „Варна Денс Тийм“ създава шампиони във всички категории – от деца и младежи до възрастни, а сцената на най-активната инициатива беше завладяна от Пасо добле и самба, кънтри джайв, ритъма на ЧаЧаЧа и бавен валс за финал. Алфредо Торес и Михаела от Хавана Соушъл клуб показаха стъпките на салсата и доказаха защо клубът е най-социалната танцова школа на Варна.

Мачът на титаните събра на игрището звезди като Евгени Иванов-Пушката, Йордан Йовчев, Михаела Маевска и Део, заедно с гостите на южен плаж, които се включваха по време на целия мач, истински забавляваха зрителите с много нови волейболни трикове като вдигане и сваляне на мрежа, сервиз от късо разстояние, и игра до победа на всеки отбор, за да имат всички равни шансове в последвалия волейболен турнир. 34-те отбора, които се раздадоха и спечелиха сърцата на публиката, се бориха в ожесточени геймове, за да грабнат заветната победа. Почетното първо място при жени завоюваха Дариа Маринова и Борислав Божилов, а мъжкият отбор победители са Иван Манолов и Йоан Кайряков, които получиха и двете заветни големи златни купи на „Нестле за Живей активно!“.

Освежаващи награди и напитки даваха допълнителна енергия на всички гости на южен плаж, а любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness, NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ Frappé и NESCAFÉ Dolce Gusto се бяха постарали сладките изненади да продължават през целия ден.

Инициативата за седма година се провежда във Варна с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Варна. Нестле България благодари на Министерството на туризма, Българска федерация по художествена гимнастика, Българска федерация по лека атлетика, Лазурен бряг 91, Pirin Spring за партньорството, както и за медийната подкрепа на Мениджър, Darik radio, 24 часа, Sportal.bg, Offnews.bg, Dir.bg, Webground, Cosmopolitan и Dsport.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ