Дъщерята на д-р Желев благодари за съпричастността

Дъщерята на д-р Желев благодари за съпричастността

Дъщерята на д-р Желев благодари за съпричастността

Станка Желева, дъщерята на президента Желю Желев, благодари с отворено писмо за подкрепата след смъртта на баща й.

Д-р Желев почина на 30 януари, месец преди да навърши 80 години.  Той бе погребан вчера в тесен семеен кръг в Боянското гробище, до гроба на дъщеря си Йорданка.

"Мили хора, искам да ви изкажа моята искрена благодарност за подкрепата и любовта, която получих от вас в този толкова труден за мен и семейството ми момент, загубата на моя баща, за добрите думи и топли чувства, мили послания и истинска обич. Искам да ви благодаря, защото болката беше по-поносима, благодарение на вашата съпричастност и прости думи, изказани от все сърце", пише Станка Желева.

Тя добавя, че искрените сълзи, които видяла в очите на хората, я карат да вярва в това, "което баща ми винаги е търсил в хората: Добротата, Вярата и Съпричастността".

"Не може да излезе от главата ми една история, която ми разказаха преди 12 години в малко изолирано от цивилизацията селце в Мали. В едно малко село, имало един богат човек, който винаги, когато имало сватби и всякакви други празници в селото го канели. Но той никога не ходел, само изпращал някакъв подарък. Един ден умрял единственият му син. Тогава никой не отишъл на погребението, а всеки един му изпратил по един малък подарък! Аз получих от вас това, което не може да бъде купено с пари - Съчувствие, Любов и Човешка Топлина! Благодаря ви от все сърце!", завършва писмото.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ