Три министерства подкрепят "Ние обичаме България" - националната кампания на BILLA

Три министерства подкрепят Ние обичаме България - националната кампания на BILLA

Три министерства подкрепят "Ние обичаме България" - националната кампания на BILLA

Три министерства заявиха подкрепа за националната кампания на BILLA „Ние обичаме България“ на официална пресконференция за представянето й. Министерството на туризма, Министерството на земеделието и храните и Министерството на културата застават зад мащабната инициатива на търговската верига.

 „Ние обичаме България“ е дългосрочна кампания, която всяка година ще подкрепя по един от 100-те национални туристически обекта, нуждаещ се от поддръжка и реставрация. Тази година BILLA България ще осигури финансова помощ за един от най-значимите български символи – Паметника на свободата на връх Шипка.

Като част от кампанията и в тясно сътрудничество с Министерство на земеделието и храните BILLA България ще дарява за каузата по 1% от продажбите си на всички сертифицирани по БДС български продукти от категорията млечни храни – това са кисело мляко, сирене и кашкавал. Тези продукти са сред най-значимите български артикули в асортимента на компанията.

В подкрепа на старта на инициативата BILLA организира и благотворителен концерт на 31 май от 19:00 ч. в зала „Арена Армеец“. „Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance, LaTiDa и Бон-Бон ще пеят заедно в името на благородната кауза. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 5 и 10 лв. Основен медиен партньор на концерта е bTV Media Group.
 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ