Лидерът на "Възраждане" алармира за опит за "търговия" с техни депутати

Лидерът на Възраждане алармира за опит за търговия с техни депутати

Лидерът на "Възраждане" алармира за опит за "търговия" с техни депутати

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини на извънредна пресконфереция управляващите в опит за търговия с техни депутати.

"Вчера получихме информация от трима от нашите народни представители, че с тях са се свързвали представители на управляващите, които са им предлагали най-различни форми на стимули, с които да бъдат мотивирани да подкрепят управление на Асен Василев и втори мандат на досегашната коалиция", посочи Костадинов. "Всички тези опити са били напразни", добави той. 

Костадинов уточни, че сигналите за опитите за "търговия" с гласовете на депутати са започнали да пристигат още в понеделник.

"Настоящият парламент се е превърнал в сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се свени да говори, че ще търси 121 депутати. Все едно депутатите са стока, продавана в магазините. Тези хора прекрачиха всякакви граници, те са престъпници и национални предатели", коментира Костадинов, който е убеден, че кабинет с мандата на "Продължаваме Промяната" няма да има. 

"Едно от основните неща, което ще говорим оттук нататък, е, че трябва да има възмездие, а националните предатели да си получат заслуженото и да лежат в затворите. Неслучайно миналата седмица подадохме сигнал в прокуратурата срещу Кирил Петков за извършено престъпление по служба", каза лидерът на "Възраждане". 

Костадинов се обърна към свободните и независими депутати от ПП, ДБ и БСП и ги призова да станат независими депутати и да не подкрепят кабинета. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ