Слави Трифонов: Ето как се разпределят важните постове в държавата

Слави Трифонов: Ето как се разпределят важните постове в държавата

Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката, извинете, сглобката е следната – шеф на БНБ ще си остане Димитър Радев, това е кандидатурата на ГЕРБ, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от Продължаваме Промяната и Петър Чобанов от ДПС, срещу което ГЕРБ ще получат гласовете на ДПС и ППДБ като подкрепа за техния кандидат. Тоест, както казва мъдрият български народ, “танто” за “танто”. Едното “танто”- Димитър Радев срещу другото “танто” – Гюров и Чобанов. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. 

Защо ли е така, пита риторично Трифонов и отговаря: “Ами защото така стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе” го правят тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБ и ДПС срещу “Продължаваме Промяната и Демократична България”. Извинете. ГЕРБ и ДПС заедно с “Продължаваме Промяната и Демократична България”. Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта”. 

Какво става, бе ПП, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни другари? Нали щяхте да разграждате модела ГЕРБ-ДПС? Нали сте се нарекли Продължаваме Промяната. Каква промяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И понеже, донякъде ви познавам, ще ви кажа, че според мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за съжаление, по-некомпетентни от тия, заради които се самосъздадохте. Тоест, за да съм ясен, разликата между вас и ГЕРБ и ДПС е, че вие сте по-зле. Тъжно, но факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветлявам. Дали се казваш Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение. Аз затова съм там - за да сте на светло!”, пише още Трифонов в поста си във Фейсбук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ