Рупърт Мърдок и Джери Хол се развеждат

Рупърт Мърдок и Джери Хол се развеждат

Рупърт Мърдок и Джери Хол се развеждат

Медийният магнат Рупърт Мърдок и актрисата Джери Хол се развеждат, съобщават американски медии, цитирани от ВВС. Разводът ще бъде четвърти за 91-годишния Мърдок. За 65-годишната Хол той е втори -  преди това тя беше омъжена за фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър.

Раздялата им е изненада за близките на семейството, според New York Times.

Двамата сключиха брак в имение в центъра на Лондон през 2016 г.

Рупърт Мърдок, чиято империя News Corporation контролира големи медии, включително Fox News и Wall Street Journal в САЩ и The Sun и The Times в Обединеното кралство, беше се заклел, че ще посвещава  повече време на новата си съпруга. По време на брака си милиардерът обяви в Twitter, че е „най-щастливият човек в света“ и ще спре да публикува в платформата.

Джери Хол - бивш модел и актриса, бе съпруга на Миг Джагър, от когото има четири деца. Двамата се ожениха на индуистка сватбена церемония в Бали, Индонезия, през 1990 г. Бракът бе анулиран десет години по-късно от Върховния съд на Лондон.

Рупърт Мърдок бе женен за австралийската стюардеса Патриша Букър (от 1956 до 1967 г.); за журналистката от шотландски произход Анна Ман (от 1967 до 1999 г.) и за родената в Китай Уенди Дън – предприемач, инвеститор и продуцент (от 1999 до 2014 г.)

От браковете си двамата имат общо 10 деца.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ