Мария Шрайвър се развежда с Шварценегер

Мария Шрайвър се развежда с Шварценегер

В петък Мария Шрайвър подаде документи за развод след 25-годишен брак с Арнолд Шварценегер, пише вестник "Лос Анджелис Таймс". Нейният ход идва само няколко седмици, след като бившият губернатор на Калифорния призна публично, че жена, член на обслужващия персонал, му е родила извънбрачно дете.

Сред основните доводи, които Шрайвър посочва, са „непреодолими различия“. Тя се надява, че ще двамата ще получат споделено попечителство над синовете си, които са в тийнейджърските си години.

Формалният ход от страна на Шрайвър не е изненадващ. През май двамата обявиха, че се разделят. Тази новина бе последвана от скандалното признание на Шварценегер, че жена от неговото домакинство, която е работила за него през по-голямата част от брака му с Шрайвър, му е родила дете.

Ако документите за развод бъдат подписани, ще бъде сложен край на една от най-необичайните двойки в Америка – австрийски бодибилдър с член на един от най-известните политически кланове в страната. Двамата заедно достигнаха до пикови точки в своята кариера. Шварценегер пренесе мускулите си в екшън филмите, а впоследствие – и в политиката, докато Шрайвър стана един от най-добрите телевизионни репортери.

Говорител на бившия губернатор отказа да коментира ситуацията. Представители на Шрайвър не можеха да бъдат открити за коментар вчера следобед.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ