Шая Лебьоф изоставя Трансформърс

Шая Лебьоф изоставя Трансформърс

Холивудският актьор Шая Лебьоф заяви, че няма да участва в следващите филми от поредицата „Трансформърс“, съобщи Би Би Си.

Последният път, който ще го видим в ролята на Сам Уитуики, ще бъде в „Трансформърс 3“, чиято премиера у нас се състоя на 29 юни.

„Би трябвало да направят още филми, хората определено има какво още да видят от тази поредица. Аз обаче не мисля, че вече мога да допринеса с нещо към нея… Не виждам как бих могъл да развия Сам повече“ – обясни Лебьоф.

Само за няколко години носителят на награда „Еми" Шая се издигна от енергично момче в детския телевизионен сериал на „Дисни” "Even Stevens" до касов главен герой в няколко хитови заглавия, сред които както "Трансформърс", така и "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" и "Уолстрийт: Парите никога не спят."

Следващият филм, в който ще го видим Лебьоф - "The Wettest County in the World" - представлява криминална драма, разказваща за годините на Голямата депресия в САЩ. Негов сценарист е популярният и ексцентричен музикален изпълнител Ник Кейв.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ