Iphone 5 идва с 3D камера?

Iphone 5 идва с 3D камера?

Iphone 5 идва с 3D камера?

Слуховете за новия iPhone 5 не стихват. Най-новата спекулация е, че новият телефон на Apple ще има дори и 3D камера, която ще може да прави 3-D снимки и видео. А до скоро се говореше, че iPhone 5 ще е оборудван с 8-мегапикселова камера от Sony.

Очевидно Apple е осигурил нов патент за включването на 3D камери в мобилните устройства. Това съобщение подхрани отново спекулациите за iPhone 5, съобщава investor.bg, позовавайки се на AppleInsider. По този начин Apple може да вгради и 3D камера в новия телефон и подобно на Nintendo 3DS устройството ще бъде в състояние да заснема триизмерни снимки и видео. Очаква се ръка за ръка камерата да върви със съответния дисплей, с който всеки да може да гледа заснетите изображения в триизмерен формат. Доказателство за такъв 3D дисплей обаче все още няма.

Едва наскоро имаше и слухове, че Apple ще си сътрудничи със Sony за iPhone 5. Според информациите Sony ще достави камера, която позволява снимки с резолюция от 8 мегапиксела. Според Forbes сегашният доставчик на камери OmniVision няма да бъде готов навреме с производството, което накарало Apple да се обърне към Sony за използването на модула за заснемане. Досега тези слухове не са потвърдени.

Очаква се iPhone 5 да бъде официално представен по-късно през юли.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ