Обявиха часа за четвъртфиналния мач на националите ни на Евроволей 2015

Обявиха часа за четвъртфиналния мач на националите ни на Евроволей 2015

Обявиха часа за четвъртфиналния мач на националите ни на Евроволей 2015

Четвъртфиналният мач на националния отбор на България от европейското първенство по волейбол за мъже на 14 октомври (сряда) ще започне в 20:45 часа в зала „Арена Армеец“. Българите очакват победителя от плейофа между Германия и Белгия.

че стана ясна и програмата за тези фази от директните елиминации.

Утре (13 октомври) от 17,30 часа в „Арена Армеец” е плейофът Холандия – Словения, а от 20,30 започва срещата Белгия – Германия, която ще излъчи съперникът ни. В същите часове в Бусто Арсицио в Италия ще спорят съответно Сърбия – Естония и Италия – Финландия.

В сряда от 17,45 в София Полша излиза срещу победителя от Холандия - Словения, а от 20,45 зала „Арена Армеец” ще се пука по шевовете за новия голям мач на България.

В Бусто Арсицио от 17,30 Франция среща победителя от Сърбия – Естония, а от 20,30 Русия ще играе с надделелия между домакините от Италия и Финландия.

Очакванията за нов мач между България и Германия на ¼-финалите нажежават допълнително обстановката в София, така че в залата се очаква да бъде ад за гостуващия тим, дори и това да е Белгия. Немците загубиха нарочно и демонстративно двубоя си с Холандия, за да избегнат потока на световния шампион Полша и отново да играят срещу „лъвовете” на Пламен Константинов.

Билети за чаканата с огромен интерес среща в сряда може да откриете в мрежата на ticketportal и на касите на „Арена Армеец”, които са с работно време до 21,30 часа специално за Европейското първенство по волейбол за мъже. В продажба са пропуските за всички срещи от елиминационната фаза.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ