Пробийте като Тони Робинс!

Пробийте като Тони Робинс!

Пробийте като Тони Робинс!

Най-известният и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване, Тони Робинс, казва, че „живее за пробивите.” Независимо дали искаме по-здравословни взаимоотношения, повече пари или да изградим успешна компания, той смята, че всички можем да подобрим шансовете си за успех във всеки един аспект от живота.

Според Робинс, пробивите са възможни, благодарение на тези три, изключително важни стъпки:

1. Променете стратегията си

Дори най-добрата психическа нагласа не може да компенсира лошия план. „Ако чакате залеза да се появи от изток, без значение колко обнадеждени се чувствате и колко много се стараете, няма да го видите, защото стратегията ви е грешна,” казва Робинс. Той съветва да се обграждате с – и да изучавате - хора, които са преминали през обрати и трансформации, за да разберете на какво се дължи успехът им.

2. Променете начина си на изразяване

Често срещани оправдания като „Не ме бива във връзките” или „Само онези, които са родени богати, стават по-богати” са празни приказки, които ни пречат да реализираме целите си. Робинс казва, че за да достигнем пълния си потенциал, трябва да се „разведем” с думите и изразите, които ни ограничават.

3. Променете душевното си състояние.

Ако непрекъснато се чувствате стресирани, смазани или разочаровани, няма да имате необходимата енергия, за да осъществите мечтите си. Има опасност да започнете да си повтаряте, че нищо няма и не може да се промени. Намерете начин да презаредите. Психическото и емоционалното ви състояние определя възприятието ви за живота, а оттам влияе и на възможността ви да пробиете.

Източник: Entrepreneur.com

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ