Samsung представи новите си сгъваеми телефони и носими устройства с функции, базирани на изкуствен интелект

Samsung представи новите си сгъваеми телефони и носими устройства с функции, базирани на изкуствен интелект

Samsung Electronics представи новите си модели сгъваеми смартфони Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6, заедно с новите слушалки Galaxy Buds3 и Galaxy Buds3 Pro по време на събитието Galaxy Unpacked в Париж.

По-рано тази година Samsung даде началото на ерата на мобилния AI със силата на  Galaxy AI . С представянето на новата Galaxy Z серия, Samsung отваря нова страница в еволюцията на Galaxy AI, като използва най-гъвкавата форма, перфектно създадена, за да направи възможни разнообразни мобилни изживявания. Дали ще ползваш огромния екран на Z Fold, функцията FlexWindow на Z Flip или ще вземеш най-доброто от иконичния Flex режим, Galaxy Z Fold6 и Flip6 ти предоставят повече възможности да използваш максимално силата на AI. Стъпвайки на основата на иновациите на Samsung във формата на мобилните устройства, Galaxy AI осигурява мощно, интелигентно и устойчиво гъвкаво изживяване, за да ускори идването на нова ера в комуникациите, продуктивността и креативността. 

„Дългата история на Samsung в иновациите ни позволи да бъдем водещи в областта на мобилните устройства, още когато създадохме сгъваемите смартфони и навлязохме в мобилната AI ера. Сега с вълнение обединяваме тези две допълващи се технологии и отваряме нови възможности за потребителите по света“, каза ТМ Рох, президент и ръководител на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. „Нашите сгъваеми устройства отговарят на уникалните нужди на всеки човек, а сега благодарение на силата на Galaxy AI, Samsung осигурява невиждано досега мобилно изживяване.“

Непрестанните иновации на Samsung при мобилните устройства позволиха създаването на  най-тънката и най-лека Galaxy Z серия досега, оптимизирана за подобрено ползване в движение. Перфектно симетричният дизайн със стилни прави ръбове придава естетически елегантен завършек, докато новото съотношение на външния екран на Galaxy Z Fold6 осигурява по-естествено изживяване при гледане тип „лента“. Освен подобренията в дизайна, новата  Galaxy Z серия е проектирана за още по-добра издръжливост, като ти осигурява повече спокойствие. Пантата със структура с два улея е допълнително подсилена със сгъваем ръб, който по-добре поема натиска от външни въздействия. Освен това, подобрените слоеве на основния екран помагат да се намали видимата гънка на екрана, докато подобряват издръжливостта му. Най-новата Galaxy Z серия също е снабдена с подобрени покрития Armor Aluminum  и Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 , като това я прави най-издръжливата Galaxy Z серия досега.

Освен надеждността, всеки елемент от Galaxy Z серията е също достатъчно мощен. Както Galaxy Z Fold6, така и Flip6 са базирани на мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy , най-мощният Snapdragon мобилен процесор досега, съчетаващ най-доброто CPU, GPU и NPU представяне. Процесорът е оптимизиран за AI обработка и осигурява подобрена графика заедно с подобрено цялостно представяне. Усъвършенстваната  система за охлаждане позволява максимално добро изпълнение с по-голяма охлаждаща камера при Galaxy Z Fold6 и за първи път досега охлаждаща камера при Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Fold6: Продуктивност на голям екран, подобрена от AI

Galaxy Z Fold6 предлага богат набор от функционалности и инструменти, базирани на AI, които осигуряват максимална продуктивност на голям екран. 

Функцията Note Assist на Samsung Notes предлага превод, обобщение на информацията и автоматично форматиране за лесно водене на бележки по време на срещи. Освен това, нововъведената функция за транскрибиране позволява транскрипция, превод и обобщение на гласови записи директно в Notes. Текстовете в PDF файлове могат да бъдат превеждани и да се налагат плътно върху предназначеното за тях място, когато се отваря файлът с PDF overlay translation функцията в Notes , която дори поддържа текст в изображения и графики. Нововъведената функция Composer от Samsung Keyboard генерира предложен текст на базата на прости ключови думи за имейл приложения и поддържани социални мрежи. Специално за социалните мрежи, функцията Composer създава текст, който отразява обичайния стил на писане на база на анализ на предходни постове. В допълнение, работата със стилусът S Pen  достига следващо ниво, срещайки се с възможностите на Galaxy AI на екрана на Galaxy Z Fold6. Съвсем новата функционалност Sketch to image  ти дава възможност да създаваш изключително детайлни произведения на изкуството с опциите за генериране на изображение, докато просто си рисуваш върху снимка от галерията или Note screen.

Galaxy Z Fold6 ти позволява да развиеш начина, по който работиш, забавляваш се и се информираш благодарение на дългогодишното партньорство на Samsung с Google. Най-новото приложение Google Gemini app е напълно интегрирано в новата Galaxy Z серия, като ти предоставя личен асистент, задвижван от AI директно на телефона. Само плъзгаш пръст по ъгъла на екрана или казваш “Hey Google” и можеш да активираш Gemini функционалностите, които ще ти осигурят помощ с писане, учене или планиране. Gemini е интегриран с някои от любимите ти Google приложения, като така лесно се организират например перфектната програма за пътуване, като получаваш информация в реално време за полетите и хотелската резервация, набелязваш най-интересните забележителности и най-удобния начин да стигнеш до тях с помощта на Google Maps. Когато например търсиш повече информация за K-pop музикален видеоклип, който гледаш в момента в YouTube на големия основен екран на Galaxy Z Fold6, можеш да активираш Gemini overlay в многоекранен режим на разделен екран, за да задаваш въпроси. Ако си любопитен за това кой е изпълнителят във видеото, само натисни и задръж home бутона и огради, подчертай или натисни на конкретното място върху екрана и Circle to Search  ще ти даде моментални резултати.

Galaxy AI подобрява комуникацията без ограничения при Galaxy Z Fold6. Като се възползва максимално от формата и двата екрана на устройството, функцията Interpreter  идва с нов режим за разговори, който позволява на двете страни удобно да наблюдават превода на основния и външния екран за по-естествено общуване. Има възможност и за еднопосочен превод, така че лесно да разбираш, когато слушаш например лекция или презентация на чужд език. Функцията Live Translate, която превежда телефонни разговори директно на устройството в реално време, сега също е разширена извън собственото приложение за разговори на Samsung към селекция от популярни приложения на трети страни.

От заснемане през редактиране и гледане на изображения, задвижваният от AI инструмент ProVisual Engine на Galaxy Z Fold6 разгръща креативността в максимална степен.  Подобреното изживяване при редактиране на изображения с Photo Assist  на голям екран помага с лекота да създаваш съдържание на професионално ниво. Portrait Studio   създава разнообразие от различни портретни стилове като 3D комикс или стил водни бои за повече възможности за творчество. А ако искаш да се наслаждаваш на всяка секунда с по-детайлно изображение, Instant Slow-mo  ти позволява на момента да забавиш създаването на видео, като генерира допълнителни кадри, докато осигурява плавно изживяване при гледане. Осигурена е и опцията да запазваш или директно да споделяш видеата си със семейство и приятели, за да им се радват и те.  

Galaxy Z Fold6 не само ти позволява да създаваш съдържание, но и да му се наслаждаваш по най-добрия начин. Новият Galaxy Z Fold6 предлага подобрено гейминг изживяване на базата на мощния чипсет и 1.6 пъти по-голямата охлаждаща камера, която позволява да играеш по-дълго. Реалистичната графика се поддържа от Ray Tracing и оживява на 7.6-инчовия екран , който се отличава с яркост до 2,600 нита за гейминг, който напълно те потапя в играта. 

Galaxy Z Flip6: Неповторимо изживяване, създадено специално за теб

Новият Galaxy Z Flip6 не само е оптимизиран за повече преносимост, но предлага разнообразни нови възможност за творчество и персонализация, така че да извлечете най-доброто от всеки момент.

Външният 3.4-инчов Super AMOLED FlexWindow  екран е подобрен, като поддържа функции, базирани на AI, без да е необходимо да се отваря устройството. Когато си в движение, можеш да отговаряш на съобщения с шаблонни отговори благодарение на  Suggested replies, като на базата на анализ на последните ти съобщения се предлага конкретен отговор. С помощта на Galaxy AI, можеш да вземеш максимума от мобилното ти устройство с джобен размер и много от тези удобни функционалности са достъпни на FlexWindow. FlexWindow осигурява достъп до известия от Samsung Health  и позволява да подбереш следващата песен, която искаш да чуеш на музикалния контролер. Освен това, FlexWindow предлага повече добавени елементи отвсякога и позволява да проверяваш информацията от различни източници едновременно. 

Не бихме имали истински Galaxy Z Flip без възможността по разнообразни начини да се персонализира устройството. Благодарение на базираната на AI функция Photo Ambient, тапетът може да се сменя в реално време в зависимост от времето и атмосферните условия. Можеш да създадеш и унифициран изглед и усещане с предложените опции за структуриране на екрана чрез анализ на тапета — например да преместиш часовника и да смениш цвета на рамката, за да бъдат в синхрон с фоновото изображение.

Креативността също излиза и отвъд FlexWindow. FlexCam продължава да осигурява най-гъвкавото изживяване при заснемане и дава нови опции да развихриш творчеството си. С новия Auto Zoom , FlexCam автоматично открива най-доброто кадриране за снимката ти, като разпознава обекта в кадър, приближава или отдалечава преди да направи нужните настройки. По този начин няма да е нужно да избираш кой приятел да ти помогне за снимката и ще имаш най-добрия фон за кадъра, като  правиш всичко това със свободни ръце. 

Новите сензори на камерата - 50MP широкоъгълен и 12MP ултра широкоъгълен  осигуряват подобрено изживяване с кристално ясни детайли на изображенията. Новият   50MP сензор поддържа 2x оптично приближение за снимки без „шум“, като има опция и за   AI приближение за усъвършенствано заснемане с до 10x приближение. Наборът от функционалности Nightography е подобрен с video HDR, за да заснемаш по-впечатляващи видеа дори и при слаба светлина, като са осигурени повече възможности благодарение на партньорствата с популярни приложения и социални мрежи. Функцията за нощни снимки сега е достъпна в Instagram, така че можеш да снимаш невероятни кадри през нощта и да ги изпратиш като съобщение или споделиш директно, докато си в приложението.

Можеш да продължиш да използваш всички възможности за творчество и персонализация на Galaxy Z Flip6, без да се притесняваш за живота на батерията, тъй като вече времето за ползване е по-дълго  благодарение на хардуерна и софтуерна оптимизация.

Сигурност, на която можеш да се довериш, контролирана от теб 

Galaxy Z Fold6 и Flip6 са подсигурени със Samsung Knox, най-високата степен на защита на Samsung Galaxy устройства, представляваща многослойна платформа за сигурност, създадена, за да защити критичната информация и да предпази устройството от нерегламентиран достъп открай докрай, да разпознава заплахи в реално време и да осигури комплексна защита. В ерата на AI, ангажиментът на Samsung да гарантира на потребителите множество възможности за избор за устройствата им е по-голям отвсякога, затова всеки има пълен контрол над това как позволява на данните от устройството му да подобрят AI изживяването чрез Galaxy AI настройки . Като добавено ниво на защита, Enhanced Data Protection предлага криптиране открай докрай, когато правиш резервни копия на данни, синхpонизираш или възстановяваш свои данни към Samsung Cloud. Новата Galaxy Z серия е подсигурена и от дългия списък от функционалности за сигурност и поверителност на Samsung включително Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, пароли, Secure Wi-Fi, и Private Sharing в Quick Share.

Стремежът към устойчиво бъдеще продължава

Най-новата Galaxy Z серия затвърждава ангажиментa на Samsung да прави повече за хората и планетата с по-малко, като преосмисля начина, по който мобилните технологии се създават и опаковат. Samsung продължава да надгражда обема на рециклирани материали, използвани в Galaxy Z Fold6 и Flip6 , като това са първите модели на компанията, които идват с компоненти от рециклирано злато и мед .

По-рано тази година, Samsung включи рециклирани материали като кобалт и редки земни  елементи в серията Galaxy S24, като всички те могат да бъдат открити и в компонентите на Galaxy Z Fold6 и Flip6, заедно с рециклирана пластмаса, алуминий и стъкло. Galaxy Z Fold6 и Flip6 пристигат в опаковка, произведена от 100% рециклиран хартиен материал и с предвидени 7 обновления на операционната система и 7 години обновления на сигурността  .

Серията Galaxy Buds3: По-голям обхват на свързаното изживяване чрез Galaxy AI

Със силата на Galaxy AI, серията Galaxy Buds3 носи ново комуникационно изживяване. Ако посещаваш урок по чужд език, можеш да включиш Interpreter  в режим на слушане на  Galaxy Z Fold6 или Flip6 в комбинация с Buds3 серията безжични слушалки. Така можеш да слушаш лекцията, преведена директно през слушалките, като преодоляваш с лекота езиковите бариери в обучението ти. Можеш само да кажеш две думи през Voice Command  и така да контролираш функции, като да пускаш или спираш музиката, без физически да докосваш слушалките или телефона. Звукът може също интелигентно да се оптимизира, независимо от това как носиш своите Buds. Микрофоните в Buds3 серията анализират едновременно звука от устройството и околния шум в реално време, за да подобрят звученето и качеството на активното шумопотискане (ANC) чрез Adaptive EQ и Adaptive ANC. За допълнително удобство, когато слушаш музика, твоите Galaxy Buds3 Pro непрекъснато анализират и идентифицират околния шум, докато автоматично настройват оптималното ниво на звука, без да се налага да правиш ръчни настройки благодарение на Adaptive Noise Control, Siren Detect и Voice Detect.

Серията Galaxy Buds3 е създадена на базата на разнообразие от събрани статистически данни и идва с нов преосмислен дизайн за още по-удобно прилягане. Отличителната форма е насочена към потребителите, които държат на стила на устройствата с ултра елегантен, изчистен и модерен стил, допълнен от Blade Lights .Този нов дизайн позволява по-интуитивно изживяване, като позволява слушалките да се контролират само чрез пощипване или плъзгане нагоре или надолу върху издължената част, като това осигурява удобство и повече естетика едновременно. Galaxy Buds3 и Buds3 Pro предлагат два целенасочено създадени дизайн варианта. Buds3 Pro са канален тип за тези, които търсят потапящо звуково изживяване, докато Buds3 са отворен тип за тези, които предпочитат да използват слушалките в най-разнообразни ситуации за по-дълъг период от време.

Galaxy Buds3 Pro разполагат с подобрен хардуер за премиум звуково изживяване, включително подобрени 2-посочни говорители с planar tweeter за фин, прецизен обхват и възпроизвеждане на високите тонове и двойни усилватели  за кристално ясен звук в движение. Благодарение на Ultra High Quality  звучене, което поддържа удвоена честота с SSC кодек, можеш да слушаш всеки източник на качествено звуково съдържание и да чуваш точно това, което трябва, като се наслаждаваш на превъзходен детайл на всеки звук. Това ниво на качеството на звука обхваща също и телефонните разговори. Чрез предварително създаден модел, базиран на машинно самообучение, серията Buds3 може да възпроизведе оригиналния глас на говорещия в различна звукова среда, докато осигурява богат и естествен разговор — подобно на високото качество на разговори през смартфон чрез функцията Super-Wideband  разговор.

Наличност и кампания по предварителни поръчки

Galaxy Z Fold6 и Z Flip6 са вече налични за предварителна поръчка в периода 10 - 23 юли в партньорската мрежа на Samsung както следва:

Купи Galaxy Z Flip6, върни стар телефон и получи 300 лв. отстъпка.

Купи Galaxy Z Fold6, върни стар телефон и получи 350 лв. отстъпка.

Пълните условия на кампанията могат да бъдат видени на www.samsung.com/bg/pre-ordergalaxy

Galaxy Z Fold6 се предлага в Сребристо, Морскосиньо и Розово, докато Galaxy Z Flip6 се предлага също в Синьо, Мента, Жълто и Сребристо , така че всеки да избере нюанс, който най-добре подхожда на персоналния му стил.

Серията Galaxy Buds3 се предлагат с ултра стилен, модерен и удобен дизайн в две разцветки, Сребристо и Бяло. 

Официалните продажби на устройствата у нас стартират от 24 юли на препоръчителни цени, както следва:

 • Galaxy Z Fold6 (12GB+1TB) – 4 609 лв.
 • Galaxy Z Fold6 (12GB+512GB)  - 4 139 лв.
 • Galaxy Z Fold6 (12GB+256GB) – 3 909 лв.
 • Galaxy Z Flip6 (12GB+512GB) – 2 579 лв.
 • Galaxy Z Flip6 (12GB+256GB) – 2 349 лв.
 • Galaxy Buds3 Pro - 489 лв.
 • Galaxy Buds3 - 349 лв.

За повече информация за Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Buds3 и Buds3 Pro, моля посетете: 

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-fold6/buy/

https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-z-flip6/buy/

https://www.samsung.com/bg/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds3-pro-silver-sm-r630nzaaeue/

https://www.samsung.com/bg/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds3-silver-sm-r530nzaaeue/

Компанията също така представи Galaxy Ring, Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra . С тях силата на Galaxy AI  се разгръща пред още повече потребители, а носимите устройства осигуряват още по-пълноценно уелнес изживяване .

Новите попълнения в портфолиото от носими устройства на компанията са от ключово значение във визията на Samsung как Galaxy AI да подобрява  дигиталното здраве, предоставяйки индивидуални данни и персонализирани здравни решения, които позволяват по-задълбочена грижа за себе си всеки ден. Важен фактор в този процес е получаването на точна, подробна и усъвършенствана информация, а иновациите на Samsung, натрупани на база опита през годините, при сензорите на Galaxy Ring, Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, допринасят за постигането на тази цел. Galaxy Ring осигурява мониторинг, наблюдение и персонализирани данни, носи се удобно на пръста дори и по време на сън. Galaxy Watch7 подобрява максимално състоянието чрез персонализирани тренировки заедно с интелигентни възможности за проследяване здравните показатели и профилактика. Galaxy Watch Ultra - най-новото попълнение в линията Galaxy Watch - е най-ефективният смарт часовник на Samsung досега, създаден за нови предизвикателства.

„Най-новите предложения в нашето портфолио от носими устройства интегрират най-съвременните технологии и иновации на Samsung. Те ще ви позволят да се грижите още по-добре за здравето и физическата си форма с полезни съвети за превенция“, коментира ТМ Рох, президент и ръководител на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. „Информацията, насоките и резултатите, които предлагат Galaxy Ring, Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, ще помогнат на потребителите да приложат тези данни на практика и дават началото на една изцяло нова ера от оптимизирани интелигентни здравни услуги.“

Galaxy Ring: Лесна грижа за здравето, която започва със съня

Galaxy Ring  предлага опростен, но ефикасен подход в грижата за здравето, като използва доказаната сензорна технология на Samsung в най-малката и дискретна форма, и предоставя полезна информация за индивидуалното състояние. Разработен за денонощна грижа за здравето , Galaxy Ring е супер лек , с тегло от 2,3 грама до 3,0 грама, което гарантира комфорт при продължително носене. Отличителната му вдлъбната повърхност е изключително стилна, като същевременно осигурява издръжливостта на устройството. С коефициент за водоустойчивост 10ATM  и титаниево покритие клас 5, можеш спокойно да носиш Galaxy Ring навсякъде, без да се притесняваш. Наслаждавай се на непрекъсната употреба с до седем дни живот на батерията  и се възползвай от специално разработения кейс за бързо зареждане, който има красиво LED осветление, индикиращо степента на заряд. Остани верен на своя личен стил с три цветови варианта - Титаниево черно, Титаниево сребърно и Блестящо титаниево златно. В допълнение има и комплект за определяне на размера , който да ти помогне да откриеш своя подходящ размер от деветте варианта.

Galaxy Ring ти осигурява денонощна грижа, съобразена с нуждите ти. С течение на времето тази грижа става още по-надеждна благодарение на усъвършенстваната технология Galaxy AI. Всички данни са интегрирани в Samsung Health  за лесен и бърз достъп в рамките на една цялостна платформа, без нужда от абонамент. Като се започне със съня, който е в основата на всичко, Galaxy Ring предлага най-добрия по рода си анализ на съня на Samsung  и мощен AI алгоритъм за сън. Така потребителите могат по-лесно да разбират моделите си на сън и да изграждат по-добри навици. Наред с функцията Sleep Score (Оценка на съня) и анализа на хъркането, новите показатели за измерване на съня като движение по време на сън, латентност на съня, сърдечен и дихателен ритъм, осигуряват подробен и точен анализ на качеството на съня. Менструалният цикъл може да се следи много по-бързо и лесно чрез измерване на температурата на кожата през нощта с функцията Проследяване на цикъла.

Благодарение на холистичния подход и мотивиращите съвети, които идват с Galaxy Ring, се събуждаш свеж и готов за деня. Всичко започва с Galaxy AI, който генерира подробни данни за здравето, включващи различни здравни индикатори, като Sleep Coaching . Новата функция Energy Score , която се поддържа от Galaxy AI, повишава информираността ти за това как здравето ти влияе върху ежедневието ти. Така можеш да прилагаш съветите според настоящото си физическо състояние и да насочиш ежедневните си усилия към още повече подобрения. Този резултат се изчислява посредством оценка на физическото и психическото ти състояние по четири съществени фактора: Сън, Активност, Сърдечен ритъм по време на сън и Променливост на сърдечния ритъм по време на сън. Освен това можеш да получаваш персонализирани съобщения за по-добра физическа форма, благодарение на функцията Wellness Tips, която се базира на изчерпателни данни и личните интереси.

Galaxy Ring поддържа и още по-широкообхватна ежедневна грижа за здравето, като ти позволява да се информираш за състоянието на сърцето си с функцията Heart Rate Alert. Тази функция незабавно изпраща съобщения за необичайно висок или нисък сърдечен ритъм в реално време чрез приложението Samsung Health. С функцията Проверка на сърдечния ритъм в реално време получаваш допълнителни данни за сърдечния си ритъм, включително за броя удари в минута, начало и продължителност. Galaxy Ring също така ти помага да поддържаш активен начин на живот и да поддържаш мотивацията си с автоматично проследяване на ходенето и бягането чрез функцията Auto Workout Detection , както и с ежедневните фитнес подсещания с функцията „Сигнал за липса на активност“(Inactive Alert). Освен това можеш лесно да снимаш или да изключваш алармата на своя Galaxy смартфон с двойно натискане чрез функцията „Жестове“ (Gestures), както и да откриваш локацията на Galaxy Ring чрез Galaxy смартфона с „Открий моя пръстен“ (Find My Ring) на Samsung Find.

Galaxy Watch7: пълноценен мониторинг на здравето всеки ден

Galaxy Watch7  е създаден, за да могат потребителите да придобият цялостна представа за себе си и за своето здраве. Моделът Galaxy Watch7 мотивира потребителите да се стремят към по-здравословен начин на живот с още повече възможности за грижа за здравето и за отлична физическа форма. Освен това могат да следят с точност над 100 тренировки и да съставят програми, като комбинират различни упражнения с функцията „Тренировъчна програма“ (Workout Routine). Функцията „Състезание“ (Race) сравнява текущи и минали резултати в реално време за проследяване на резултатите и за поддържане на мотивацията. А функцията „Състав на тялото“ (Body Composition)  дава пълна представа за тялото и физическата форма.

Към новия усъвършенстван алгоритъм с изкуствен интелект за анализ на съня, Galaxy Watch7 предлага и функцията "De Novo Sleep Apnea" , одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA), която е опростен, но ефективен инструмент за проверка на евентуални признаци за сънна апнея. Функцията за наблюдение на сърдечния ритъм (Heart Rate Monitoring) дава реални данни и известия за необичайно висок или нисък сърдечен ритъм, а функцията IHRN (Irregular Heart Rhythm Notification) предлага възможност да се установи нередовен сърдечен ритъм, който да индикира предсърдно мъждене (AFib). Функциите за ЕКГ мониторинг  и Наблюдение на кръвното налягане (КН)  дават по-задълбочена представа за здравето на сърцето.

Тези усъвършенствани функции за наблюдение и персонализиране на данни са възможни благодарение на най-иновативния хардуер, който Samsung използва при Galaxy Watch7. Подобреният Сензор BioActive предлага още повече точност  и изчерпателни резултати. За първи път Galaxy Watch7 позволява на потребителите лесно и удобно да следят крайните продукти на напреднало гликиране (AGEs) директно от китката си с функцията „Индекс AGEs“. AGEs, които силно се влияят от диетата и начина на живот, показват цялостния процес на биологично стареене и дават картина за метаболитното здраве. 

Galaxy Watch7 идва с най-мощният чип в серията Galaxy Watch и за първи път е с 3nm процесор. Процесорът е три пъти по-бърз и гарантира 30% по-добра енергийна ефективност . Освен това, Galaxy Watch7 е първият смарт часовник на Galaxy, който разполага с двучестотна GPS система, която може по-точно да открие локацията ти  дори в гъстонаселена градска среда. По този начин потребителите могат да са още по-ефективни, където и да се намират.

Притежателите на Galaxy Watch7 могат да съчетават емблематичния за Samsung кръгъл дизайн с новите каишки за часовници, както и с дизайна с форма на вълнички и цветни шевове и с разнообразието от циферблати. Galaxy Watch7 също така осигурява и по-интуитивна и стабилна връзка между свързаните Galaxy устройства. Можеш без проблем да отговаряш на съобщения с интелигентната функция Предложени отговори, които дават адекватни отговори чрез анализиране на предишни разговори посредством Galaxy AI. С помощта на Double Pinch Gestures, с лекота управляваш Galaxy Watch и свързания Galaxy смартфон, дори когато ръцете ти са заети.

Galaxy Watch7 се предлага в два размера - голям и малък. Големият Galaxy Watch7 се идва в Зелено и Сребристо, а малкият Galaxy Watch7 – в Зелено и Бежово.

Galaxy Watch Ultra: максимална производителност и устрем

Надграждайки усъвършенстваните функции за мониторинг на здравето и мощния хардуер на Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra - най-новото и най-мощно попълнение в портфолиото на Galaxy Watch – идва за още по-усъвършенствани фитнес режими за върхови постижения с максимална ефективност и възможности. Като продължение на концепцията за кръглия дизайн на Galaxy Watch, новият дизайн със заоблени ръбове повишава защитата и естетическата завършеност, а Dynamic Lug System за още повече комфорт позволява на потребителите да постигнат своята най-добра форма навсякъде и по всяко време.

Премиум възможностите, създадени за изключителна издръжливост, преодоляват ограниченията. Нещо повече – умните часовници се предлагат с Титаниева рамка клас 4 и водоустойчивост 10ATM. Освен това, Galaxy Watch Ultra работи при по-голям диапазон от надморски височини, от 500 метра под морското равнище до 9000 метра надморска височина, за проследяване на по-екстремни спортни предизвикателства като плуване в океана или колоездене в извънредни условия .

Следи своите многостепенни тренировки за триатлон от плуване, колоездене и бягане с Multi-sports tile. В допълнение, новата функционална прагова мощност (FTP) за колоездене измерва точно максималната мощност при колоездене само за 4 минути с FTP показателите, задвижвани от изкуствен интелект, за да разкриеш пълния си потенциал според своите индивидуални показатели. Galaxy Watch Ultra има и подобрена персонализирана HR зона. С тази функция потребителите могат да определят сами интензивността на тренировките си според своите възможности.

С новодобавения Бърз бутон (Quick Button) потребителите моментално стартират и контролират тренировките си или планират други активности според своите нужди. Освен това, те могат да активират Сигналната система за безопасност. След тренировка проверяваш своите статистики с един поглед със специалните циферблати за Galaxy Watch Ultra, които могат автоматично да преминат в Нощен режим  за оптимална видимост дори и на тъмно. Наред с това, с максимална яркост от 3000 нита, Galaxy Watch Ultra гарантира добра видимост и при ярка слънчева светлина. За да си спокоен по време на по-дълги приключения, Galaxy Watch Ultra има най-издръжливата батерия в серията Galaxy Watch - с до 100 часа в Режим на пестене на енергия (Power Saving)  и 48 часа в Режим на пестене на енергия при упражнения (Exercise Power Saving).

Galaxy Watch Ultra  се предлага в размер 47 мм в Титаниево сиво, Титаниево бяло и Титаниево сребристо.

Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra са първите смарт часовници с Android, които идват с Wear OS 5 - най-мощната версия на Wear OS досега. С усъвършенствана производителност и енергийна ефективност, Wear OS 5 гарантира, че потребителите могат да се възползват от още по-лесна употреба и да използват своите Galaxy Watch по-дълго време. Наред с това, батерията е още по-издръжлива и хаби по-малко енергия от всякога. За още по-вълнуващи моменти с носимите устройства на Samsung, потребителите имат достъп до различни популярни приложения директно от китката си, включително услугите Galaxy, Google приложенията, както и други любими приложения. 

Както винаги, силата на свързаната Galaxy екосистема на Samsung носи още повече предимства, за да разгърне още по-голям потенциал. Носейки заедно Galaxy Watch и Galaxy Ring, потребителите получават по-цялостен и точен анализ на здравословното си състояние. Генерираните данни са вече много по-точни и прецизни както за деня, така и за нощта, и особено за съня. Освен това можеш да носиш Galaxy Ring още по-дълго, когато е сдвоен с Galaxy Watch, защото по този начин се увеличава допълнително живота на супер издръжливата батерия (с до 30%).

Наличност 

Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra са в кампания по предварителни поръчки в периода 10 – 23 юли със следните условия:

•             Купи Galaxy Watch Ultra и вземи подарък Trail Band.

•             Купи Galaxy Watch7 и вземи подарък Fabric Band.

Пълните условия на кампанията могат да бъдат намерени на www.samsung.com/bg/pre-ordergalaxy

Oфициалните продажби на Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra в България започват на 24 юли в партньорската мрежа на Samsung на препоръчителни цени, както следва:

 • Galaxy Watch Ultra 47mm LTE – 1 369 лв.
 • Galaxy Watch7 44mm LTE - 779 лв.
 • Galaxy Watch7 44mm BT - 679 лв.
 • Galaxy Watch7 40mm LTE - 719 лв.
 • Galaxy Watch7 40mm BT - 619 лв.

Повече информация за Galaxy Watch Ultra може да откриете тук: https://www.samsung.com/bg/watches/galaxy-watch/galaxy-watch-ultra-titanium-silver-lte-sm-l705fztaeue/

Повече информация за Galaxy Watch7 може да откриете тук:

https://www.samsung.com/bg/watches/galaxy-watch/galaxy-watch7-44mm-green-lte-sm-l315fzgaeue/

След глобалната си премиера Galaxy Ring ще бъде наличен на избрани пазари.

За новини във връзка с наличността му в България, потребителите могат да следят официалните канали на марката, както и www.samsung.com/bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ