Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 11 до 17 юли

Втората седмица от месеца ще бъде силно динамична, наситена с множество събития, които ще внасят промяна в едно или друго направление.

Част от събитията през седмицата ще бъдат силно повлияни от точният аспект между Северен възел в Телец в съвпад с Уран в Телец. Този аспект е повлиян допълнително от повелителя на кармата Сатурн и ще активира множество кармични събития. Той ще окаже силно влияние и ще внесе промяна в живота на родените в края на втора и началото на трета декада представители на знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Месец юли и в частност текущата седмица изисква голямо внимание, търпение и правилно действие от  представителите на тези знаци, тъй като грешните решения, липсата на търпение, импулсивното поведение могат да предизвикат сериозни загуби.

Второто ярко астрологично събитие е Пълнолунието в знака Козирог, което е на 13-ти юли. Козирогът е кардинален знак, Пълнолунието активира емоциите, подсъзнателните процеси, а положението на Луната в знака Козирог е изключително сложно и натоварващо.

Слънцето в Рак-семейство, дом  и Луна в Козирог-работа. Тези два противоположни знаци се обединяват от необходимостта за защитеност, сигурност и стабилност. Те поставят отново на дневен ред постигането на баланс между две важни теми: семейство и работни ангажименти.

Това Пълнолуние ще окаже по-сериозно влияние в  живота на родените в края на втора и началото на трета декада представители на кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

Марс, планетата на действията, енергията, виталността е в знака Телец. Той ще остане в този знак до 20-ти август. Това е силен период за представителите на зодия Телец. Сега е моментът да предприемете активни действия в посока нещо ново или за нещо, за което се подготвяте от дълго време. Все пак е необходимо да знаете, че в този период ще бъдете по-импулсивни от обикновено, лесно можете да се разгневите или да бъдете провокирани. Избирайте си битките.

Марс в Телец ще повлияе мотивиращо на представителите на знаците  Рак, Дева, Козирог и Риби. Слънцето в Рак ще насочва вниманието ни към дома, семейството, почивките, храната, сигурността.

ОВЕН

Две са основните теми, които ще се развиват през седмицата и ще активират вниманието ви в максимална степен: работа, работни процеси и отговорности, свързани с дома и семейството. В дните около Пълнолунието, което е на 13 юли ще бъдете по-импулсивни, чувствителни и прибързващи. Събитията, които ще се активират, изискват да внесете баланс в най-важните области от живота си. Как да постигнете баланса? Насочете вниманието си към сферата, на която досега сте отделяли по-малко внимание. В дните около пълнолунието избягвайте конфликти, импулсивни и прибързани решения във взаимоотношенията ви с вашите шефове, колеги или родители. Пълнолунието ще сложи край на процеси, които са изчерпали своето предназначение, но все пак се налага да бъдете внимателни, за да не унищожите важни за вас взаимоотношения. Марс в Телец ви предоставя чудесни възможности за увеличаване на източниците на доходи, но в същото време се налага да бъдете внимателни с финансите. Избягвайте финансови рискове и инвестиции. За някои представители на знака се очертава романтична почивка, съчетана с любими занимания.

ТЕЛЕЦ

Според това как ще преминат дните около  пълнолунието, което е на 13 юли ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане, с предприетите действия в едно или друго направление. Марс, планетата на действието е във вашия знак. Това планетно разположение ще ви подейства като мощен тласък, за да предприемете конкретни действия. За родените във втората декада представители на знака съвпадът на Северен Лунен възел с Уран в Телец ще предизвика поредица от събития с дълготраен отзвук. Избягвайте прибързани реакции, импулсивни решения или решения, взети под влияние на гнева. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени до тук усилия. Не бъдете твърде скромни, приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения. А защо не и на заслужена почивка. Ако имате задачи, които не търпят отлагане и са свързани с дома, семейството, отдайте им необходимото внимание, това ще балансира везните във ваша полза. Аспектацията на звездите ще задвижи при родените през втората декада представители на знака сложни, кармични процеси, които изискват нов подход, лично отношения или решения. В дните около Пълнолунието, което е на 13 юли бъдете особено внимателни, Марс е във вашия знак и е възможно лесно да бъдете предизвикани. Използвайте това планетно разположение и вложете енергията, която усещате в конструктивни действия.

БЛИЗНАЦИ

Магнетични, обаятелни и привлекателни, с лекота и въоръжени с дар слово можете да постигнете почти всичко без големи усилия, но все още е рано да се насочите към активни действия. До 18 юли насочете вниманието си към вас самите. Венера, планетата на взаимоотношенията, красотата, парите е в знака Близнаци. Направете си реклама, насочете прожекторите към себе си, покажете своята най-красива част и подредете приоритетите си. Марс, планетата на действието е в знака Телец до 20 август. Това планетно разположение ще активира събития от минал период, които изискват нови решения. Приемете този период като изключително полезен в посока да преосмислете живота си и предприемете конкретни действия след 20 август. Марс ще транзитира в знака  Близнаци от 20 август до 24 март 2023 г. Тази седмица може да ви донесе добри резултати ако насочите вниманието си към вашите финанси. Към вас идват нови предложения, възможности за обучения, нови контакти, идеи. Информационният поток е силен, а в голяма степен вие самите чрез активни действия можете да насочвате събитията според желанията си. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период натоварен със служебни пътувания и множество срещи. В дните около Пълнолунието избягвайте сериозни финансови инвестиции.

РАК

Седмицата, а и целият месец се очертават доста емоционални за вас.  Пълнолунието в Козирог ще акцентира върху отношенията с вашите партньори. Не всичко се случва така, както го мислите, но именно огледалото срещу вас в лицето на вашите партньори ще ви показва посоката. Избягвайте крайни и емоционални решения в дните около Пълнолуние, емоционалността ви ще бъде повишена. Събитията, които ще се активират ще внесат сериозни обрати в живота ви. Възможно е да сложите край на взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. Бъдете разумни, запазете това, което е ценно и в максимална степен се старайте решенията ви да не носят сериозни финансови сътресения. Ако искате да спечелите битките, не се обиждайте заложете на сигурното, на това, което ви дава стабилност. Вашата чувствителност често ви кара да подхождате твърде емоционално към сериозните делови въпроси. Марс в Телец ще подкрепи ваша кауза, идея, съществува възможност ако сте лидери в група или организация да спечелите повече поддръжници. Бъдете внимателни в отношенията с вашите приятели, възможни са конфликти, които ще влошат взаимоотношенията ви.

ЛЪВ

През тази седмица, ако можете да си го позволите, абдикирайте! Ситуацията ще се усложни, ще се почувствате притиснати от няколко страни. Марс, планетата на действието е в знака Телец, който е в конфликт с вашия знак. Той транзитира през вашия дом на кариерата и работните процеси. Възможно е работните ви задължения да се увеличат, но в същото време се повиша конфликтността с вашите колеги или шефове. Допълнително Пълнолунието в Козирог, което е на 13 юли ще ви направи доста емоционални. Активират се процеси, свързани основно с вашата дейност и това ви изправя пред необходимостта от поемане на отговорност върху минали постъпки или  решения. В голяма степен поредицата от събития внасят и изискват промяна в начина ви на живот или взимане на кардинални решения, свързани с него. В дните до рождения ви ден (преминавате през Сатурнов период) подредете приоритетите си. Основните въпроси, които силно ще ви занимават до края на година са свързани с работни ангажименти и партньорски отношения. Бъдете максимално внимателни, не бързайте, избирайте къде и в какво ще влагате енергията си. Възможни са внезапни обрати и изненади, засягащи  вашите цели и планове за бъдещето ви. Моментът е благоприятен ако се стремите към по-високи позиции в професионалният си живот, да поемете инициатива.

ДЕВА

И през тази седмица ще продължавате да се радвате на даровете, които месец юли има за вас. Резултатите зависят от усилията, които сте положили досега. Сценарият за седмицата насочва вниманието ви към вас самите, да намерите повече време за себе си, за децата си или за почивка. Необходимостта от разпределяне на времето ви между работни ангажименти и желанието ви за свободно време и почивка ще се повишат особено в дните около пълнолунието, което е на 13 юли. Това Пълнолуние, което е в знака Козирог, ще активира важни теми, които са доста приятни като се започне от почивки, забавления, пътувания до романтични приключения. Но при собствениците на бизнес ще внесе обрати и неочаквани събития. През изминалият период при някои от вас натовареността  с работни ангажименти беше голяма. Ако чувствате умора, задължително си вземете  заслужена почивка или обърнете внимание на здравето си. Тези, които не са успели да се справят и имат все още отговорности и задължения, свързани с работния ритъм ще се наложи да насочат внимание към своята дейност. Покажете най-доброто, на което сте способни. При родените във втората декада е възможно да настъпят съществени обрати в целите или плановете свързани с бъдеще.

ВЕЗНИ

В първите дни от седмицата продължава зададената тенденция от предходната. Месец юли като цяло носи повече напрежение за вас, но тази седмица е една от най-сложните най-вече за родените във втората декада на знака. Значими теми за вас си остават темите, свързани с работните ви ангажименти от една страна и семейни задължения и взаимоотношения от друга. В дните около Пълнолунието в Козирог напрежението, породено от тези две теми ще се увеличи. Възможни са конфликтни ситуации с членовете на вашето семейство. Пълнолунието ще подейства като трамплин за тези, които са  решили да купуват дом или да подобряват съществуващия. За други ще постави акцент върху темата, свързана със  създаване на  семейство или подобряване на взаимоотношенията в съществуващото.

 Вроденото ви чувство за хармония  ще ви помогне да се справите. От друга страна бъдете отворени да получите помощ, съдействие, подкрепа. За тези от вас, които обмислят нов проект, създаване на собствен бизнес или дейност, тази седмица предоставя възможност за действие. 

СКОРПИОН

Вие се намирате във важен период, който до голяма степен засяга вашите взаимоотношения. Седмицата е продължение на събитията, които се активираха в предходната. За родените във втората декада на знака настъпват обрати и промени, които ще сложат край на съществуващи връзки или ще предоставят възможност за създаването на нови. Подходете внимателно към всичко, което ви се случва. Марс в Телец ще внесе допълнителна конфликтност във взаимоотношения. Бъдете особено внимателни в дните около Пълнолунието, което е на 13 юли. От друга страна транзитът на Слънцето в Рак и Пълнолунието в Козирог ще активират важна тема, свързана с вашето развитие в бъдеще. Не са изключени обрати и нови възможности, които ще променят посоката ви на движение. С кого и как ще продължите? Това е въпрос, който ще ангажира вниманието ви през първият месец от лятото. За някои от вас започва месецът на почивките и пътешествията.

СТРЕЛЕЦ

За мнозина представители на знака това е една силна и удовлетворителна седмица. Пълнолунието в Козирог, което е на 13 юли  и събитията, които ще се активират  ще ви покажат как сте се движили през първата половина от годината. Върху някои от вас то ще изсипе рога на изобилието чрез увеличаване на финансите, нови придобивки, награди, поощрения, а за други това е период на непредвидени разходи, най-вече свързани с личен бизнес ако имате такъв, разходи около ваши интереси, хобита или вашите деца.  Носител на печалби могат да бъдат нововъведения във вашия бизнес или започнати нови проекти. Добър период за провеждане на срещи, разговори, отстояване на собствени позиции, научаване на нова информация. Заложете на своята интуиция и диалогичност, през тази седмица може да разрешите недоразумения, казуси от минал период. В дните около Пълнолунието избягвайте крайните, решения взети под влияние на силни емоции. Все пак бъдете внимателни  с необмислените разходи или инвестиции. Щедростта ви е пословична, когато давате, давайте от сърце, това ще умножи богатството ви.

КОЗИРОГ

Седмицата е важна, емоционална, носеща напрежение, но и растеж.  Трансформационният период за някои от вас продължава, а в дните около Пълнолунието във вашия знак  ще го усетите в по-голяма степен. Самото Пълнолуние е на 13 юли, но влиянието му ще се усеща от 11 до 15 юли. Каквото и да се случва в живота ви трябва да насочите внимание към себе си и да поемете отговорности според основните ви приоритети.  Вие сте един от най-отговорните знаци, но дали сте достатъчно отговорни към себе си и към своите потребности?! Ако досега живота ви се е въртял около работа и домашни задължения, време е да внесете промяна. Основен източник на напрежение си остават партньорски ви отношения. Потърсете компромисни варианти, търсете баланса и вземете важни решения, свързани с основните теми. Преодолейте страховете си, партньорите ви ще показват като огледала това, което имате да поправяте. Съществени обрати могат да настъпят в личните ви връзки или при собствениците на самостоятелна дейност. По-силно и  ярко всичко това може да бъде проявено при родените във втората декада на знака.

ВОДОЛЕЙ

Събития от минал период все още ще ви напомнят за себе си и ще изискват вашия креативен подход. От началото на годината, а при някои от миналата година започнаха важни процеси на промяна. През месец юли ще се наложи да вземете окончателни решения, но е възможно Пълнолунието през тази седмица да ускори процесите. Планетата на действието, Марс, който е в знака Телец ще активира конфликтни ситуации с членовете на вашето семейство. На някои от вас ще се наложи да сменят своя дом или място на живеене. Конфликт на интереси, противопоставяне или необходимост от компромисни решения - ще се наложи да избирате. Социалната ви активност ви лишава от време за това, което искате или харесвате. Но от друга страна по този начин и чрез повече усилия и старание от ваша страна ще постигнете по-добри финансови резултати нещо, което ви е необходимо на този етап. Пълнолунието ще постави акцент върху процеси, свързани с минал период, а осъзнаването на тяхната значимост ще ви даде възможност след 29 юли да предприемете конкретни действия, свързани с промяна на начина ви на живот.

РИБИ

През тази седмица продължете с всички действия, които до този момент ви носят положителни резултати. Времето, в което живеем е сложно за всички, но при вас нещата се подреждат с лекота. Силата, виталността, която усещате, можете да вложите успешно във вашата основна дейност или любими занимания. В дните около Пълнолунието е възможно да бъдете по-емоционални, избягвайте сериозни инвестиции или финансови операции. Информационният поток е богат на идеи и предложения, разговаряйте, договаряйте нови условия. В същото време Марс в Телец може да ви подтикне да поемете отговорност към себе си и да защитите своите интереси. Ще постигнете повече, ако заявите своята позиция. Някои от вас ще бъдат натоварени със служебни пътувания или обучения. Подредете приоритетите си, за да можете да се справите с увеличаващите се ангажименти. Намерете време за любимите си занимания, любими за вас хора или за почивка.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ