Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 април

Седмицата е наситена с астрологични  събития, които ще задвижат важни процеси. Финализиране и приключване на един етап, но активност и ново начало на друго ниво.

Седмицата започва с влиянието на едно от най-силните пълнолуния за годината Пълнолуние в Скорпион, което активира важни трансформационни процеси.

Пълнолунието създава предпоставки за окончателно приключване на „стари“ и „ненужни“ програми, процеси, дейности, взаимоотношения.

В същото време борбата за власт и надмощие също е повишена.

Темата за финансовата сигурност ще бъде акцент и ще продължава да се развива.  Седмицата е водеща в преразпределянето на капитали, въвеждане на баланс в приход-разход, нови възможности за увеличаване на притежанията и т.н. Чисто материални въпроси излизат на дневен ред. Пълнолунието ще активира сериозни процеси при фиксираните знаци родени в първата декада на знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Седмица на преобразованията, а процесите, които са активни, изискват повишено внимание.

Вторият важен акцент, който ще повлияе върху събитията е Меркурий, който от 27 април тръгва в директна посока. Процеси, които бяха в застой бързо ще се придвижат напред след тази дата.

Особено внимание изискват дните:

  • 24 април - Пълнолуние в Скорпион
  • 25-26 април - Меркурий е стационарен

Преобразованията са съществени. 

ОВЕН

През тази седмица продължете с тези действия, които ви носят стабилен напредък и сигурност. За да преминете успешно и без сътресения през събитията, които са активни е необходимо да бъдете търпеливи и да овладявате своите прибързани, импулсивни реакции. Благоприятни шансове, късмет, повишен ентусиазъм и стремеж към себеутвърждаване, инициатива, борбеност ще бъдат водещ мотив и трамплин към вашите успехи. Венера продължава своя транзит през вашия знак, а от 27 Меркурий тръгва директно също през знака Овен. Можете успешно да направлявате събитията. През тази седмица ще получите първите знаци в тази посока. Част от събитията, които се задвижват ще бъдат свързани с вашите партньори в личен и делови аспект, уреждане на финансови взаимоотношения.  Възможни са промени или внезапни ситуации, които да доведат до необходимостта от нови решения. Събитията ще създадат предпоставки за смяна на приоритети и преобръщане на гледната точка. Преговаряйте за интересите си, отстоявайте своята позиция, защитете това, което е ваше или ви е ценно. Бъдете последователи, финализирайте започнати дела. Посоката е зададена, в много случаи е възможно непредвидени обстоятелства да оказват влияние, да предизвикват размествания и промени.

ТЕЛЕЦ

Вие сте от знаците, които през тази седмица ще усетят най-силно влиянието на взаимодействието между планетите. Най-значими промени може да настъпят при родените в началото на знака (20 -24 април). Докато Слънцето е в знака Телец до 21 май) за вас това е  най-силният  и активен период от годината, но след 27 април. Взаимодействайте в максимална степен, набавете си необходимата информация.  Доверете се на умението си по практичен и лесен начин да докажете предимствата си. Промените, към които се стремите от няколко години през тази седмица могат да бъдат реалност. Важно е да знаете какво искате. Следвайте собствените си инстинкти и предпочитания. Възможни са неочаквани обрати и промени, които ще доведат до нарушения на съществуващи структури. Пълнолунието в Скорпион, вашият противоположен знак ще сложи край на едни процеси и активиране на други. Важна тема са вашите партньорски взаимоотношения, това ще създаде предпоставки за приключване на взаимоотношения, дейности и процеси, които са изчерпали своето предназначение. Напрежение може да възникне между вас и постоянните ви партньори. Различни гледни точки, конфликт на интереси или ситуации от минали периоди могат да се възобновят. Избягвайте грубото поведение, не бъдете прибързани или прекалено емоционални, съществува опасност от разрушаване на взаимоотношения. Преценете добре кои заимоотношения са важни за вас и на кои е необходимо да сложите край.  Приемете случващото се без съпротива. Приветствайте новото, което навлиза в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако от началото на месец март сте поставили началото на нещо ново под формата на нова дейност или проект, то през тази седмица следвайте избраната посока. Социалната ви активност е висока, в кариерното ви развитие настъпват съществени промени. Ако  все още не сте готови с нови варианти и избори, периодът до рождения ви ден или новолунието в Близнаци е период на затишие, осъзнаване, гмуркане навътре към себе си с цел изясняване на посоката. Седмицата е с основна насока преосмисляне на съществуваща ситуация в кариерното ви развитие, обществен статус, работни процеси, които са на път да се променят. Ако сте започнали нещо ново, то бъдете последователни и постоянни в действията си. За тези от вас, които все още не са готови с нови варианти и избори периодът ви предоставя възможност за вид отдръпване от работната среда, почивка, които ще внесат изясняване на посоката. След 27 април Меркурий, който е ваш планетен управител преминава в директно движение. Процеси и проекти, които бяха в застой бързо ще се придвижат напред.  Използвайте усиления информационен поток, проведете необходимите  разговори, които ще ви помогнат да вземете правилни решения за развитието и движението ви в бъдеще. Дните около Пълнолунието в Скорпион ще внесат светлина относно вашите планове, свързани с бъдещето. Едни събитията ще приключат, а други ще се активират. Появяват се нови възможности, които ще подобрят финансовото ви състояние.

РАК

Все още можете в максимална степен и през тази седмица да повлияете на събитията с цел реализиране на това, което искате. Вашата социална активност е висока, а от тази седмица тези, които са работили активно от началото на месеца, ще получат и първите резултати. На 27 април Меркурий преминава в директно движение. Процеси и дейности, в които срещахте трудности ще се раздвижат и ще получат зелена светлина. Бъдете внимателни в дните 25-26 април, когато той е стационарен. Избягвайте конфликтите, възможни са нарушения най-вече в делата ви, свързани с работа, взаимодействие с шефове и колеги. Отчетете факта, че в дните около Пълнолунието в Скорпион сте по-емоционални. Транзитът на Слънцето в знака Телец активира период, в който ще имате възможност да стабилизирате или подобрите доходите си, да постигнете професионални успехи, да затвърдите позицията си в колектива или определена организация.

ЛЪВ

Предстоящото Пълнолуние в Скорпион още в първите дни от седмицата ще внесе неочаквани обрати и силни емоционални преживявания. Повод могат да бъдат конфликтни ситуации на работното ви място или увеличените ви служебни задължения. Въпреки силното напрежение, което носи, Пълнолунието ще ви накара да насочите вниманието си към постигане на баланс между работни задължения и семейни отговорности. Активират се събития от минал период, които изискват преосмисляне, изясняване и нови решения. Ясно и точно си направете нужния анализ, предприемете правилни действия, за да възстановите равновесието, там където е необходимо. Партньорските ви отношения се нуждаят от вид обновление или нови решения. Изяснете си ситуацията чрез разяснителни разговори, в които ще ви подкрепи Меркурий, който от 27 април преминава в директно движение.

ДЕВА

Ако резултатите, които постигнахте до тук са удовлетворителни, то през тази седмица запазете посоката и се старайте се да запазите всичко, което е ценно и значимо за вас. Още първите дни от седмицата ще бъдат под силното влияние на Пълнолунието в Скорпион. Възможни са обрати, които  в съчетание с повишената емоционалност ще засилят безпокойството ви. Анализирайте добре случващото се в живота ви, а събитията, които ще се активират ще ви насочат към това да си изясните целите, свързани с развитието ви в бъдеще. Добрата новина е  преминаването на вашият планетен управител Меркурий в директно движение от 27 април. Все още можете успешно да водите преговори, да преразглеждате съществуващи договорни взаимоотношения, да възстановите нарушени контакти. Взаимодействайте, договаряйте и преговаряйте за интересите си. Навлизате в период, през който може да направите ревизия на приятелски връзки и взаимодействия.  Успешен период  за уреждане на юридически въпроси, съдебни дела, преговори и договаряния с чуждестранни партньори. Все повече можете да разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности или вашите партньори.  

ВЕЗНИ

Седмицата се очертава да бъде доста динамична за вас като голяма част от събитията ще бъдат повлияни от външни обстоятелства. Продължава благоприятният период, през който можете в максимална степен да повлияете с цел постигане на компромисни споразумения между вас и вашите бизнес партньори с цел подобряване на финансовите резултати продължава. В дните около Пълнолунието в Скорпион се активират събития, които ще доведат до преосмисляне на вашите основни приоритети и ценности. Възможни са непредвидени разходи, които допълнително ще усложнят ситуацията. Предпазвайте се от неразумни инвестиции или покупки. Емоционално взети решения могат да доведат до сериозни загуби. Ретрограден Меркурий и най-вече неговото стационарно положение в дните 25-26 април е възможно да внесе промяна в някои от вашите планове, объркване или забавяния. Бъдете внимателни по време на пътуване, не сключвайте финансови сделки в тези дни. Преразгледайте визията си за развитие в бъдеще или планове свързани с пътувания в чужбина. В живота ви навлизат нови хора, които ще изиграят важна роля в развитието ви в бъдеще.

СКОРПИОН

Седмицата започва емоционално тъй като още първите дни от нея ще бъдат повлияни от Пълнолунието в Скорпион. Те ще усилят интензивността на събитията и ще генерират важни процеси в живота ви, които ще предизвикат промени и обрати. Изостря се конфликтността между вас и постоянните ви партньори. Активират се теми от минал период, които изискват решения. Различия в мненията, желанията или интересите могат да доведат до необратим резултати. Партньорствата ви се нуждаят от обновление, което до голяма степен е свързано с промените, които е необходимо да направите във важни житейски теми. Възниква необходимост от изчистване на недоразумения от един по-дълъг период от време. Ретрограден Меркурий ще ви помогне да внесете яснота, там където е необходимо. Фокусирайте се върху това какво искате да запазите и на кое искате да сложите край. Компромисите, които ще направите ще бъдат във ваша полза в бъдеще. Стабилната и здрава основа, която сега ще поставите ще ви осигури добри доходи и финансови постъпления в бъдеще. Юпитер в Телец създава  благоприятни възможности.  В края на седмицата работни процеси, които бяха в застой бързо ще се придвижат напред.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата ви предоставя възможност чрез правилните действия да стабилизирате постиженията, които сте завоювали на този етап. Пълнолунието в Скорпион и ретрограден Меркурий ще активират ситуации от минал период.  Стари нерешени проблеми до голяма степен свързани с работните ви задължения, взаимоотношения с колеги или служители  ще бъдат акцент през седмицата. Друга важна тема, на която е необходимо да обърнете внимание е вашият начин на живот или грижа за здравето. Натовареното ви ежедневие или повишена социална активност водят до необходимост да се погрижите по-добре за себе си. Нов режим на хранене, творческа почивка или здравословен начин на живот ще ви дарят с повече енергия. По време на ретроградното движение на Меркурий важно място в ежедневните ви дела ще заемат взаимоотношенията с вашите бизнес или лични партньори. Конфликтите могат да се задълбочат в дните около пълнолунието. След 27 април доста от дейностите и взаимоотношенията, в които имаше застой ще се активират и придвижат напред.

КОЗИРОГ

Още първите дни от седмицата ще носят повишена емоционалност повлияни от пълнолунието в Скорпион.  Дори за вас, които се славите с вашата емоционална дистанцираност е възможно да бъдете емоционално разтърсени от неочакван развой на текущи събития в живота ви. Дните 24-25-26 април изискват вашето повишено внимание. Пълнолуние в Скорпион в съчетание със стационарен Меркурий изискват внимателен подход и търпеливо отношение. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте договори, не сключвайте сделки. Периодът е подходящ да преразгледате съществуващи договорни взаимоотношения, да подредите документацията си. След 27 април Меркурий преминава в директно движение и много дела и сделки ще се придвижат напред.

ВОДОЛЕЙ

Започналите промени през изминалия период ще направляват  движението  ви и през тази седмица. Продължавайте в посоката, свързана с основните ви цели. Влиянието на Пълнолунието в Скорпион ще се усети още в първите дни от седмицата. То  ще създаде условия за конфликти или поставяне на акцент върху теми, които са  активни  от минал период. Съвкупността от планети в знака Телец насочва вниманието ви към вашите дом, семейство, взаимоотношения в него, грижи за родители или въпроси свързани с имотни казуси. В дните около Пълнолунието ще се наложи да балансирате между работни задължения и семейни отговорности. Липсата на баланс в тези две важни теми може да доведе до загуби в едната или другата посока. Периодът е изключително подходящ да хармонизирате най-близката си среда или да разрешите  въпроси свързани с вашето местоживеене. От 27 април Меркурий преминава в директно движение, облекчение и обновление в областта на контактите и менталните дейности.

РИБИ

В началото на седмицата е възможно под влияние на Пълнолунието в Скорпион да бъдете по-емоционални. Активират се неочаквани ситуации, които могат да доведат до необходимост от смяна на решения в една или друга посока. Пълнолунието и събитията, които ще се отключат около него  до голяма степен ще  насочат вниманието ви към преосмисляне на развитието ви в бъдеще. Инвестирайте време в обучения или усвояване на  нови знания. Полезни ще ви бъдат разговорите с нови хора, взаимодействайте и събирайте информация, която ще ви бъде полезна. Седмицата е подходяща да работите за стабилизиране на връзки и отношения. Колкото сте по-активни толкова по-значими ще бъдат резултатите, които ще постигнете. Съществуват чудесни възможности за подобряване на финансовото ви положение, а някои ще се радват на заслужени придобивки. Преразгледайте възникналите ситуации и вземете нови решения най-вече след 27 април.

Успешен период за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ