Advertorial

Mercedes-Benz EQS: Бъдещето вече е тук

Mercedes-Benz EQS: Бъдещето вече е тук

Mercedes-Benz EQS: Бъдещето вече е тук

Пръв по рода си, създаден да покорява с удобство и съвършенство Mercedes-Benz EQS е тук и готов да осигурява 100% емоционално преживяване на пътя при това с нула емисии. Електрическият флагман на Mercedes-Benz отговаря на всички очаквания за прогресивен седан в луксозния сегмент. EQS съчетава съвършенството и високотехнологичните решения на S-класата с електрическия дизайн от ново поколение.

Още с появяването си на пазара Mercedes-Benz EQS разби рекорда за най-ниско аеродинамично съпротивление на сериен автомобил. На българския пазар електрическата премиум лимузина се предлага от Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

С EQS клиентите могат да се насладят на изключителните предимства на електрическата архитектура с акцент към дизайна и пространството в автомобила. С обхват от до 770 км (по WLTP) и мощност до 385 кВт или 524 конски сили, EQS отговаря на очакванията за прогресивен седан в сегмента на S-класата.

Комбинираният разход на енергия на топ модела ЕQS 580 4MATIC, в зависимост от оборудването и условията на шофиране, е между 21,1 и 18,4 кВтч на 100 км по WLTP. Скоростта му е ограничена до 210 км/ч, като автомобилът ускорява от 0 до 100 за 4,3 секунди.

Стандартно EQS моделите са оборудвани със завиваща задна ос, като ъгълът на завиване от 4,5 градуса осигурява изключително гъвкаво управление. Опционално, може да се поръча завиваща задна ос с ъгъл до 10 градуса, като това намалява кръга на завиване за 5-метовия EQS на само 10,9 метра. Освен това EQS са оборудвани с AIRMATIC въздушно окачване, което предлага невероятен комфорт, дори и при трудни маршрути.

Една от основните революции в EQS и радикална промяна в интериора е извитият 141-сантиметров екранен модул MBUX Hyperscreen с вградения софтуер с изкуствен интелект, разположен на почти цялото табло, от едната до другата А-колона. Софтуерът се адаптира към водача и прави персонализирани предложения на множество функции на информация, комфорт и управление.

[[{"fid":"393606","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":683,"width":1024,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

За почитателите на още по-наситените преживявания Силвър Стар предлага и усъвършенствания с характерните гени на Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC. Премиум лимузината с мощност до 560 kW кВт / 761 к.с.  впечатлява със специфичните за марката технологии: от екстериорния и интериорния дизайн до емоционалното звучене на автомобила.

EQS автомобилите, които се предлагат на българския пазар включват допълнително и ENERGIZING AIR CONTROL Plus пакет със сензори за качеството на въздуха, за фини прахови частици, за въздуха вътре в купето и извън автомобила, както и филтърни системи, включително и с антибактериален ефект. При покупка на автомобил, клиентите на Силвър Стар получават също и пакет URBAN GUARD Plus за защита на автомобила, пакет Асистиращи системи Plus с активен асистент за дистанция DISTRONIC, активен спирачен асистент, активен асистент за лентата за движение, активен асистент за мъртва зона и др., Паркиране с камера 360°,  PAX DIGITAL LIGHT и MBUX добавена реалност за навигация.  Освен това всички електрически автомобили на марката се предлагат с включена удължена гаранция за 5 години или 100 000 км, сервизно обслужване за 5 години или 100 км и услуга „От врата до врата“ с обсег 15 км. Очакваме първите EQE лимузини в България през пролетта.

За да конфигурирате своя мечтан EQS,  посетете интернет страницата на Силвър Стар - www.mercedes-benz.bg или се свържете с някои от дилърствата на компанията в страната

[[{"fid":"393607","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":640,"width":1024,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ