Acronis придобива консултантска компания за киберсигурност

Acronis придобива консултантска компания за киберсигурност

Acronis придобива консултантска компания за киберсигурност

Глобалният лидер в киберзащитата Acronis обяви, че придобива базираната в Израел водеща консултантска компания за киберсигурност CyberLynx. Компанията, която е водещ доставчик на одити за сигурност, тестове за проникване и собствени решения за обучени, има присъствие в Англия, Швейцария и Люксембург и се радва на интереса на клиенти от цял свят.

Acronis ще интегрира услугите на CyberLynx в своя пакет от услуги за сигурност, разширявайки обученията и наличните решения за повишаване на защитата на всяка организация. Въз основа на опита на CyberLynx за симулация и анализ на заплахи, Acronis може по-добре да подпомага доставчиците на управлявани услуги, тъй като те защитават своите клиенти и служат като „последно ниво на отбрана“ срещу най-новите заплахи.

Следвайки стратегия за ускорен растеж, Acronis планира още придобивания, които допълнително ще подобрят решенията на компанията с нови технологии и възможности, насочени към Петте вектора на киберзащитата - решаване на безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) предизвикателства, пред които са изправени днешните данни, приложения и системи.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ