myPOS открива магазин за ПОС терминали в София

myPOS, европейска фирма за картови разплащания официално отваря първия си физически магазин в София на бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.

Компанията оперира в България и на повечето Европейски пазари от 2013 г. насам, но едва тази година стартира откриването на физически магазини в най-познатите европейски столици. Магазинът в София е третият в Европа, след Лондон и Амстердам, а до края на годината фирмата планира физически локации в Милано, Париж и Барселона.

Официалното откриване ще се отбележи с коктейл на 29 май 2018, на който се очакват клиенти на компанията, сред които шеф Манчев, ресторанти "Дивака" и "Бодега", "Чичоне Панини Бар и пекарна", а също и бъдещи клиенти и партньори.

В магазина на myPOS, гостите могат да се запознаят отблизо с пълната серия от мобилни ПОС терминали и аксесоари, да научат повече за различните методи за приемане на картови и безконтактни плащания през терминал, приемане на онлайн плащания или през мобилното приложение на продукта.

Решението е интересно, както заради разнообразието от функции които предлагат терминалите – приемане на дигитален бакшиш, МОТО транзакции, зареждане на мобилен ваучер, изпращане на искане за плащане, така и поради факта че получените средства пристигат моментално по специална онлайн сметка, откъдето търговеца може да ги изтегли с безплатно предоставената бизнес карта Mastercard.

Липсата на договори и месечни такси прави myPOS изключително привлекателен и ефективен за малки търговци, сезонни кафенета и ресторанти, както и бизнеси в обслужващия сектор като туристически агенции и тур оператори, рент-а-кар офиси, спа центрове и салони за красота и други.

Повече информация можете да получите в магазина на myPOS на адрес: бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, Лозенец или на продуктовия уебсайт на www.mypos.bg.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ